Annons
Annons


I kväll säger vi Nej till cancer

Bengt Magnusson, Tilde de Paula Eby och Kristin Kaspersen leder galakvällen ”Nej till cancer”. Uppträder gör bland andra Sven-Bertil Taube, Darin, Petra Marklund och Robin Stjernberg.


Kristin Kaspersen, Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson. Foto: TV4

Kristin Kaspersen, Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson. Foto: TV4

Den stjärnspäckade galan ”Nej till cancer” sänds direkt från Cirkus i Stockholm. Under kvällen uppträder artister som Sven-Bertil Taube, Darin, Petra Marklund, Robin Stjernberg och Idol-vinnaren Martin Almgren som alla vill bidra i kampen om att besegra cancern.

Annons

Dessutom medverkar bland annat Patrik Sjöberg, Elisabet Höglund och Lotta Gray för att visa sitt stöd till cancerforskningen och dela med sig av personliga reflektioner kring sjukdomen.

Gilla Allas.se på Facebook

Och i övriga inslag deltar bland andra Regina Lund och Nour El Refai.

Mer forskning

Galan programleds av Tilde de Paula Eby och Kristin Kaspersen tillsammans med Bengt Magnusson.

– Eftersom jag själv drabbats, gått igenom cytostatikabehandling och blivit frisk, var det väldigt lätt att tacka ja när frågan kom att leda denna gala. Jag blev frisk tack vare att forskningen tagit rejäla kliv framåt, men det finns flera steg att ta och därför är det viktigt att få fram mer pengar till Cancerfonden. Det hoppas jag att galan ska hjälpa till med, säger Bengt Magnusson.

Ambitionen med galan är att få fler att bli månadsgivare och samla in bidrag till cancerforskningen. I programmet får tittarna följa cancerdrabbade patienter samt möta forskare som berättar om sitt dagliga arbete och vad tittarnas bidrag betyder.

Under kvällen kommer även den nya prestigefyllda utmärkelsen ”Årets cancerforskare” att delas ut.

Nej till cancer: måndag 11 januari kl 20.00 i TV 4

Läs också: Nyhet! Nytt blodprov visar risk för återfall i bröstcancer

LÄS OCKSÅ


(103)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…