Annons
Annons


I veckans Allas: Bada i färg!


Ala 20

Sommaren är ljuset och färgernas tid. Allas har tagit en titt på baddräkterna som får sommarens stränder att lysa upp ännu mer. Vi har också låtit två experter guida oss i dietdjungeln för att se vilken metod som passar vem!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 20 ( i butik tisdag 6 maj):

Lilla Vilda kommer aldrig att bli stor…
Treåriga Vilda är flickan som troligen aldrig kommer att bli vuxen. Hennes föräldrar, Maria och Anders, vet att de bara kommer att få ha henne en kort tid hos sig. Men de har bestämt sig för att inte sörja utan att njuta av varje sekund med sin dotter.

Gilla Allas.se på Facebook

LoppisExtra: Nytt sovrum på en helg
Enkelt och jättekul! Ge dig ut på skattjakt och fynda sommarfint till stugan eller sovrummet. Ge sänggaveln ny stil med ett mönstrat täcke, förvandla gamla kökshandukar till påslakan och gör stolen till en bekväm betjänt!

Stor dietguide: 6 sätt att tappa kilon!
LCHF, pulverdiet, Viktväktarna, GI-metoden, Itrim eller 5-2? Har du gått vilse i dietdjungeln och undrar vilken diet som passar dig? Vi lät två välkända experter på kroppens hälsa granska de mest populära metoderna!

Därför väljer äldre kvinnor yngre män
Synen blir allt vanligare – en mogen kvinna med en ung älskare. Allas samlevnadsexpert Nina Ljungberg, har kikat närmare på trenden och bland andra pratat med Eva som alltid gillat killar i 30-årsåldern.

Bada i färg – sommarens snyggaste strandmode!
Retrofina Esther Williams-modeller, snygga aquanyanser och klasikern marint! Vi har valt ut godbitarna ur säsongens badmode. Från bikini till hel baddräkt – hitta din egen strandfavorit i veckans Allas!

En läsare berättar: När jag öppnade dörren stack han kniven i mig
Ingen gick säker för de nya klienterna på träningsboendet. Det som borde varit en trygg miljö för den unge Johan fyllde honom istället med skräck. Och till plågoandarna hörde även personalen…

Dessutom:

  • Trädgårdsdofterna som gör gott för själen
  • Jenny blev kär i fel man och förlorade sin dotter
  • Festa på texmex med vårläckra tacos
  • Allas testar: Bästa läppglansen!
  • Kompisgänget festar med cyklar och dopp
  • Äntligen dags för rabarber
  • Jeanette slutade som polis när cheferna försökte tysta henne

+ massor med extra läsning, recensioner, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…