Annons
Annons


I veckans Allas: Härligt extra stort höstnummer


ALlas 40

För att fira höstens ankomst och ta vara på dess möjligheter satsar vi den här veckan på ett extra stort nummer. 118 sidor fulla av fängslande läsning, jeansguide, smarta idéer, härliga recept och hälsotips!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 40 ( i butik 26 september):

Bilen brann och babyn sattfast i barnstolen
Madeleine lämnade bara sin bil en kort stund för att hämta ett par doptårtor. När hon kom ut igen brann det från motorn. Kvar i bilen satt Ebbe, tre månader, fastspänd i barnstolen.

Gilla Allas.se på Facebook

Jeansguide för alla rumpor
Bootcut, boyfriend, skinny – älskad byxa med många namn. Allas redaktion har testat jeans i alla modeller. Oavsett form på rumpan finns det jeans för alla figurer. Vi har tittat på höstens nyheter och gjort en guide som reder ut begreppen i denimdjungeln!

Översvämningen dränkte vår by
Marina och Mike var nygifta och lockades av äventyret. Med knappt några pengar på fikan styrde de kosan mot Spanien och ett nytt liv i solen. Men de fick kämpa, inte bara för brödfödan utan också mot naturens makter…

Fyra nya korvfavoriter
I en mustig rotsaksgryta värmer faluklassikern gott. Wokad med krispiga grönsaker får den istället en asiatisk touch. Kryddig chorizo är smarrig med timjansdoftande grönsaksröra och prinskorv som lyxas till på 15 minuter!

Tjocka människor är inte dumma!
Hon hade gått upp 45 kilo men Susanne kände sig lycklig och tillfreds med sig själv. Ända tills hon insåg hur bekymrad omgivningen var. Nu vill hon göra rent hus med synen på tjocka människor!

Snabbt fint i uterummet
Skönt inrett blir uterummet säsongens absoluta trivselvinnare. Pynta med tofsar, färgglada trasmattor och naturens gåvor – då blir både ute och inne en plats att må bra av!

Sjuksköterskor betalade 25 000 kr för att få prata med Filippa Reinfeldt
Ulrika och hennes sjuksköterskekollegor hade länge försökt få tag i den ansvariga politiker, Filippa Reinfeldt, för att diskutera sina löner. Men förgäves. Då gjorde de en kupp!

Så ökar du dina chanser att bli 100 år!
På en handfull platser i världen blir människor extremt gamla. På några öar i Japan, Medelhavet och Västindien till exempel. Men även i Sverige har vi också ovanligt många 100-plussare. Hur gör man för att bli så gammal?

Dessutom:

 • Medicin & Hälsa: Svart på vitt om cancer!
 • En läsare berättar: När vår granne skulle skiljas hade hon något att berätta…
 • Kanonkul och lätt KRYSS-bilaga
 • Ljuvligt nybakat med vanilj
 • Otroligt vackert – Pynta med fallfrukt!
 • Steg för steg: Räkcocktail på karibiskt vis
 • Therese Alshammars metod hjälpte Elisabeth att överleva
 • Allas testar Torrschampo: Dyrast inte bäst!
 • Snabbt & enkelt: Festgratänger till vardags!
 • Läsartipset: Plommonkaka med lakrits
 • Vi lever som syskon – är äktenskapet över? Vår samlevnadsexpert svarar!

+ massor med tips, Veckans brott, hela veckans middagar, Hund & Katt, noveller, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(20)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…