Annons
Annons


I veckans Allas: Hårmagi och en kopp mirakelmedicin!


Hårmagi på burk, en familj som vågade ta klivet ut i världen och en kopp mirakelmedicin! Det och mycket mer hittar du i  Allas nr 39 som är ute i butik från och med torsdag 20 september.

Annons

Läs i nummer 39:

Mamma styrde familjen med järnhand!
Medan mamma misshandlade Lotta satt pappa inlåst i källaren. Vart sjunde barn har någon gång blivit slaget av en vuxen. I Lottas hem var det lugnt – i alla fall på ytan. Men ingen kunde ana vilka hemskheter som pågick.

Gilla Allas.se på Facebook

Hårmagi på burk.
En inpackning gör underverk för håret. På bara tio minuter kan slitna, torra strån förvandlas till glänsande och välmående. Vi tipsar om tio kurer som gör jobbet.

Blev det för mycket i somras?
Köttet på grillen och vinet i glaset. Och kanske blev det för mycket. Men nu är sommaren över och har man skaffat sig dåliga vanor är hösten rätt tid att bryta dem.

Vi sa farväl till vardagen för att leva vår dröm
Familjen Hedin-Carlsson vågade göra det som alla längtar efter. De tog tjänstledigt, hyrde ut huset, sålde bilen och skrev ut barnen från skolan. Sedan gav de sig i väg på ett åtta månader långt äventyr.

Gröna smaker på menyn
Allt fler väljer att vegetariskt en eller flera gånger i veckan. Med smarriga rätter som grönsaksfylld krämig paj, kikärtsbiffar och piroger med spenat och fetaost är det enkelt att haka på den nya trenden. 2009 startade ex-beatlen Paul McCartney det internationella nätverket Meat Free Monday (på svenska köttfri måndag) tillsammans med sina döttrar Mary och Stella.

Dessutom:

  • Bästa snabbmaten – kotlett! Läckra middagar med suveräna tillbehör på max 20 minuter!
  • Mumsiga mjuka kakor med kola, nötter och choklad. Supergott, enkelt och festligt.
  • Vinerna som passar bäst till skaldjuren.
  • Läcker räkwook med pad thai-sås.
  • Vad ska du ha till middag? Suveräna vardagsrätter som gör måndag till fredag lite festligare.
  • Öl lyfter köttgrytan till nya mustiga höjder. Låt den puttra långsamt eller snabbfixa den på en timme. Vi visar hur du gör i fyra enkla steg.
  • Njut av rönnbären! Laga klassisk gelé, fixa ett praktfullt arrangemang av kvistar eller gör ett rart hjärtan av bären.
  • Stickat höstmode!
  • Familjen Ekdahls renoverade gård är en inspirerande, härlig blandning av gammalt och nytt.

+ krönikor, kåserier, en massa lätta korsord  m m

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…