Annons
Annons


I veckans Allas: Jättenummer med extra inredningsbilaga!


Så var det dags för ännu ett jättenummer av Allas. Nummer 38 innehåller bland annat en stor bilaga med höstens inredningstrender – 12 sidor med 121 köptips! Vår redaktör Birgitta Nilsson visar det senaste för vardagsrum, sovrum och kök. Hon tipsar om favoriterna och berättar om stilarna, färgerna och materialen.

Annons

Läs också i nummer 38:

Efter 28 år i fängelse blev friheten smärtsam
När Annika Östbergs mamma gifte om sig och fick nya barn kände Annika sig bortglömd. 13 år gammal rymde hon hemifrån och drogs in i en tillvaro av droger, prostitution och kriminalitet. Det blev början till en katastrof som kulminerade i mordåtal och väntan på en dödsdom.

Fester med rester
Laga middag och gör sedan helt nya rätter av det som blir över. Härlig köttgrytan förvandlas till läcker pastasås på enkelt sätt.

Bästa boten mot stress!
Vad ska man göra när telefonerna ringer, det plingar i mejlen och datorn krånglar? Lyft blicken, titta ut genom fönstret och dröm dig bort!
– Dagdrömmen är din viktigaste ventil, berättar etnologen och professorn Orvar Löfgren i en underhållande artikel om bästa boten mot stress.

Tex-Mex-Fest
Ladda för festlig många festliga fredagar! Laga mumsig texmex-mat! Smarriga grillspett, drinktilltugg med mjuk brioe och chili, supersnabb tacogryta, och krispiga kyckling. Mat som älskas av alla.

Sorgen fick Kerstins hjärta att sluta slå
Förr var hjärtesorg mest ett uttryck för att sätta ord på känslan av att vara riktigt, riktigt ledsen. Nu vet vi att det är mer än ett talesätt. Broken heart-syndrome är en sjukdom som drabbar allt fler kvinnohjärtan…

Dessutom:

  • Baka smarriga småkakor! Fem suveräna recept på max 20 minuter
  • De har elva barn och fortfarande lust
  • Kinesiska dumplings – perfekt som plockmat eller på buffébordet
  • Utvalt! 10 suveräna väskor som håller för vardagslivet
  • Höstprakt i loppisfynden. Inspirerat om hur enkelt fixar en pigg färgklick för hemmet.
  • 56 lätta och roliga kryss
  • En läsares egen berättelse: Jag märkte aldrig att han var homosexuell
  • Horoskop

+ massor av bok- film- och musikrecensioner!

 

LÄS OCKSÅ


(10)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…