Annons
Annons


I veckans Allas: Kalasgoda pajer!


Paj är alltid perfekt både till helgmyset och vardagsmaten. I Allas nummer 40, som är ute i butik från och med torsdag den 27/9, får du recept på ostpaj med kantareller och andra hösthärliga pajer. Plus mycket annat gott – som kryddiga rätter från Nordafrika och läckert frasiga wienerbröd på nolltid!

Annons

Läs också i nummer 40:

Elin var beredd att dö när hundarna anföll
Det tog tid innan Elin insåg hur farliga hundarna var. Men när de började bita henne i halsen så blodet sprutade gav hon upp och förberedde sig på det värsta. I sista sekund dök räddningen upp, men ärren gör att hon aldrig kan glömma mardrömmen.

Höstens frisyrer!
Ska du till frissan? Inspireras av höstens tre stora hårtrender: lugg, skimrande metalliska slingor och 60-talsinspirerad bob.

Ny roman om att bli surrogatmamma
Kate är desperat efter ett bättre liv. När hon läser en annons där man efterlyser surrogatmammor ser hon sin chans att tjäna pengar och förverkliga sina drömmar. Missa inte första delen av ”Livets kraft”!

Nytt sätt att upptäcka cancer
Riesenchnauzern Kelly tränas för att bli en av de första cancerhundarna i Sverige. Målet är att de bara genom att sniffa på en människas utandningsluft i fem sekunder ska kunna upptäcka cancer på ett tidigt stadium.

Ta in naturen hemma
Just nu är det skogen som visar vägen till den nya naturromantiska inredningsvågen. Vi ger tips om hur du enkelt kan få till en naturlig känsla med allt från ett helt träd som klädhängare till mysbelysning virad runt en gren…

Dessutom:

  • Veckans brott. Den gamla damen checkade in på Pensionat Mord…
  • Gör en dörrkrans av höstens vackra löv.
  • Medmänskligt: Fyllot på parkbänken är min man.
  • Agnes kom ihåg affischen i väntrummet och räddade mormors liv
  • Maten som räddar synen
  • Gunnika gjorde ett äventyr i veckan i ett helt år
  • Gluten- och laktosfri kladdkaka i toppklass
  • En läsare berättar: Vi trodde vi var snälla som curlade vår dotter
    + kul och lätta kryss, våra experter, krönikor och mycket mer.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…