Annons
Annons


I veckans Allas: Köptips och läcker fransk husmanskost


Allas41

Franska gourmétips, heta soppor och varma stickade tröjor – visst går det att njuta av hösten! Följ bara våra smarta tips och härliga recept så blir det bra. Vi lovar!

Häng med!

Läs i Allas nr 41 ( i butik 3 oktober):

Annons

Anna och Jonatan tog det svåraste beslutet
Kevin blev bara sex månader. Föräldraglädjen förbyttes i stor sorg. Mitt i det svåra orkade Jonatan och Anna ta det svåra beslutet att donera lille Kevins organ. Hans hjärta, njurar och lever räddade livet på tre andra.

Gilla Allas.se på Facebook

Höstgott – lättlagade franska gourmérätter
Bistromat är husmanskost på franska. Enkla och rustika rätter som smakar hemlagat men med gourmésmak. Bjud på vinkokta musslor, coq au vin, gratinerad getost eller löksoppa.

Vet inte om jag levt idag utan min pappas stöd
Filmchefen Anna Serner har utnämnts till Sveriges bråkigaste kvinna. Hon är också en modig kvinna som lever för att en dag kunna se tillbaka på sitt liv med stolthet. Och hon glömmer aldrig hur nära det var att det fått ett alltför tidigt slut…

32 köptips – höstens stickade favoriter
Hyser du varma känslor för mysigt stickat har du ett eldorado i höst. Trenden med tufft mönstrat och härliga färger bara växer. Vi har plockat ut 32 favoriter!

Maria litar på sin intuition – låter känslan visa vägen
Monika har tränat sig i att se sådant som andra inte ser, även sådant som inte har hänt ännu! Därför blev hon inte ett dugg förvånad när Allas ringde för att fråga om en intervju.

Supergoda soppor
Nu när dagarna blivit svalare smakar soppa extra gott. Knaperstekt bacon, krämig fetaost eller spännande italiens korv ger rätterna en extra twist.

Kerstin räddar hästarna som ingen vill ha
Det var meningen att hästarna skulle göra succé på galoppbanan eller travet. Men de höll inte måttet och ägarna ville inte ha dem längre. Då klev Kerstin i Brändö in!

Skönhetens ABC – vad betyder det?
Först kom crèmerna som heter BB, nu finns också CC och på andra sidan Atlanten har de redan gått vidare i alfabetet. Men vad betyder egentligen bokstäverna på tuben?

Dessutom:

  • Medicin & Hälsa: När barnet dör i magen
  • En läsare berättar: Doktorn drogade ner mig!
  • Kanonkul och lätt KRYSS-bilaga
  • Nybakat: Baka med äpplen!
  • Gröna favoriter: Njutningens tid är här
  • Steg för steg: Surdegsbröd med smak
  • Läsarnas bästa sommarbilder
  • Klädoteket – en garderob för alla
  • Vinexperten Camilla Hultgren väljer fem favoriter!
  • Hemmaliv: Inomhuspyssel för hela slanten

+ massor med tips, Veckans brott, hela veckans middagar, Tjejsnack, noveller, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…