Annons


Idol-favoriten avslöjar: Hon är min nya flickvän

Kevin Klein i årets ”Idol” är en stor romantiker som har försökt hitta kärleken länge. Men motvind har omvandlats till medvind. Nu visar han upp sin nya flickvän Lovisa.


Att ”Idol”-deltagaren Kevin Klein, 25, är en riktigt romantiker har varit svårt att missa om man följt årets säsong i TV4. Men han sjunger inte bara gärna om kärlek, utan han har även varit öppen med att han både vill och försöker hitta kärleken själv. Och också att han kämpat i motvind länge.

Annons

Men hans medverkan i ”Idol” har gett honom medvind, minst sagt. När han fick frågan om han träffat någon för bara veckor sedan avslöjade han att han klämt in en dejt då och då. Men att det ännu inte fanns en specifik person som satt i publiken och hejade på honom varje fredag.

Gilla Allas.se på Facebook

– Det beror på vem man snackar om. Det finns flera, berättade han för Hänt.se då och tillade:

– Det finns ju några som jag träffat någon extra gång. Men grejen är den att det inte finns någon speciell person än.

Men nog verkar det även ha blivit ändring på det. På Facebook har han publicerat att han har ett förhållande. Lovisa heter hans nya kärlek, och i ”Kändispodden” berättar han att hon skrev ett långt meddelande till honom efter ett inslag i programmet där han pratat om sin rädsla för att vara ensam.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, säger Kevin i podcasten.

Lovisa har varit på plats i publiken två gånger hittills för att heja på honom. och även den här fredagen kommer hon vara där för att visa sitt stöd.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin.

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Saga Pettersson

ANNONS

Fynda vacker inredning direkt från oss

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Kronljus LED 2-pack
Ett set om två snygga LED kronljus i äkta vax. Ljusen är mycket verklighetstrogna och ger ifrån sig ett varmt härligt sken från en låga i ständig rörelse. Lågan drivs av en magnet och upplevs som äkta stearinljus. Dessa ljus har flera fördelar; de tar inte slut, du riskerar inga bränder och du kan ha dem tända över natten och när du inte är hemma. Eftersom ljusen är i vax bör de ej stå i direkt solljus. TIPS! Perfekt att ha i ljuskronan då de ej sotar ner och du kan tända och släcka dem med tillhörande fjärrkontroll.

Gå till shoppen

Mässingslampett
Underbar mässingslampett i en vacker modell. Ljuvlig att hänga på väggen och ger ett fantastiskt sken och mysig känsla till ditt hem – perfekt för vinterns mörka kvällar. Lampetten är gjord i solid hamrad mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Iittala Vas
Vas från Iittala. Vacker vas i klarglas designad av Alvar Aalto 1936. Dess vackra, organiska form uppskattas lika mycket nu som då och har blivit en modern klassiker.

Gå till shoppen

Fat med äpplen Lena Linderholm
Konstnärinnan Lena Linderholm har gjort motivet till detta underbara uppläggningsfat i keramik. Det har en fin dekor med äpplen i fantastiska färger i rött, grönt och blått. Fatet är målat för hand, vilket gör att varje fat är ett unikt konstverk. Fatet är ca 30 cm i diameter.

Gå till shoppen

Läs mer:

8 saker du inte visste om Idol-deltagaren Kevin Klein


(67)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…