Annons
Annons


Ikea byter kökssystem


Ikea lanserar ett nytt kökssystem Metod som börjar säljas på samtliga svenska Ikea varuhus den 3 juni.

– Vi har ändrat de grundläggande byggstenarna i vårt nya kök genom att införa ett system med helt flexibla, funktionella och designade moduler, säger Andreas Elgaard, affärsområdeschef, Ikea of Sweden.

Annons

Efter tusentals hembesök, och mer än 50 års erfarenhet av heminredning har Ikea utvecklat ett flexibelt kökssystem som ger stor frihet för individuella val.

– Köket är navet för alla typer av aktiviteter. Vår önskan är att kunna möta dagens och framtidens behov, säger Anki Holmqvist, inredningsdesigner.

Metod erbjuder gränslösa möjligheter:

Verklig flexibilitet – Genom sin modulära konstruktion är det möjligt att placera skåp, lådor och dörrar fritt, oberoende av det yttre utseendet. Systemet är baserat på 20/40/60/80/100 cm vilket gör det möjligt att skapa en helt unik lösning.

Maximal användning av utrymme – Med sänkta socklar och fler skruvhål inuti skåpen skapas fler möjligheter för lådornas placering och det utökade utrymmet utnyttjas maximalt.

Personliga kök – Ett bredare utbud ger fler valmöjligheter att skapa sin personliga stil. För det moderna köket finns t ex enmetersluckor medan för det lantliga köket kan man i stället använda många små lådor. Stommar i svartbrunt eller vitt, ny skräddarsydd integrerad LED-belysning, 20 olika stilar på luckor och lådfronter, 30 varianter av handtag/knoppar, nytt inredningssystem till skåp och lådor samt två lådvarianter.

Metod ersätter det nuvarande kökssystem Faktum som lanserades för 20 år sedan. Faktumkunder erbjuds 2 års möjlighet att komplettera och självklart kvarstår garantin.

 


(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…