Annons
Annons


Ikeablogg som app

Nu kan du även få Ikeas ”Livet hemma”-blogg som app i din iphone. Bloggen lanserades i samband med att den nya katalogen lanserades i augusti 2010 och den har blivit mycket populär.


gratis på Itunes appstore.

Du kan ladda ner appen gratis på Itunes appstore.

Här finns en mötesplats på internet där man kan träffa andra med heminredningsintresse. På ”Livet hemma” publicerar Ikea och medlemmarna inlägg i text, bild och film som sedan sprids världen över. Och nu kan den också laddas ner som iphone-app.

Annons

– Inredningsintresset hos det svenska folket är stort och även lusten att dela med sig av egna idéer. ”Livet hemma” som iPhone-app gör det ännu enklare. Tillsammans skapar vi en källa av tips och idéer att botanisera i, säger Tina Björeman, pressansvarig på Ikea.

I iPhone-appen ”Livet hemma” bläddrar användaren snabbt mellan både bilder och filmer. Varje dag publiceras nya heminredningsidéer, reportage och tips. Som medlem kan man även kommentera, bidra med egna tips och bokmärka favoritinlägg. Och med kameran i mobilen blir det ännu enklare att dela med sig av inspiration i stunden.

”Livet hemma” är tillgänglig för gratis nedladdning på Itunes App Store.


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…