Annons
Annons


Ikväll skojar de för alla världens barn!

Humorgalan - för varenda unge är ett årligt samarbete mellan TV4 och Unicef vars mål är att få så många tittare som möjligt att bli världsföräldrar, och att hjälpa barn i utsatta situationer runt om i världen. Detta genom att bjuda på högklassig underhållning och sketcher, varvat med reportage om Unicefs arbete.


Humorgalan - för varenda unge. Jenny Strömstedt, Peter Magnusson och Eva Röse. Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Humorgalan – för varenda unge. Jenny Strömstedt, Peter Magnusson och Eva Röse. Foto: Pär Bäckstrand/TV4

För trettonde året i rad samarbetar TV4 med Unicef och direktsänder Humorgalan – för varenda unge.

Insamlingskvällens mål är att få så många tittare som möjligt att bli världsföräldrar och hjälpa barn i utsatta situationer runt om i världen.

Enormt artistuppbåd

Uppträder gör Carola, Seinabo Sey, Loreen, Måns Zelmerlöw, Peter Jöback och Helen Sjöholm. David Batra har skrivit och regisserat samtliga sketcher i galan och bland de medverkande syns bland andra Peter Magnusson, Agneta Sjödin, Martin Stenmark, Gudrun Schyman, Henrik Hjelt, Hasse Aro, Samir och Victor samt Mikael Tornving.

Carola träffar hiv-smittade

Under galan visas reportage från Unicefs arbete runt om i världen där tittarna bland annat får se när Carola Häggkvist reser till Gauteng-provinsen i Sydafrika för att träffa hiv-smittade mammor och deras barn. Carola får se hur Unicef arbetar för att förhindra att mammor smittar sina barn vid förlossningen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Skådespelaren Cissi Forss reser till Cap-Haitien på Haiti och träffar tvååriga Flora som är allvarligt undernärd.

Börje Salming bland gatubarn

Ishockeylegenden Börje Salming besöker Chimoio i Moçambique och möter barn som är ensamma och måste klara sig på egen hand sedan deras föräldrar har dött.

Dessutom reser världsföräldern Lena Nelson och hennes dotter Malin till Kirgizistan för att besöka ett UNICEF-stött center där funktionsnedsatta barn och deras föräldrar får stöd och hjälp.

Programledare är Jenny Strömstedt, Eva Röse och Peter Magnusson.

Humorgalan – för varenda unge: Torsdagen 30 april, kl 20.00 i TV4.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…