Annons
Annons


Ingen Sean Banan eller Justin Bieber tack!


Sean_banan

Här är barnhitsen vi bannlyser under bilsemestern – Sean Banan och Justin Bieber går bort när föräldrarna väljer musik.

Sean Banans ”Copacabana” är barnlåten som de allra flesta svenskar undviker att spela i bilen. Hela 27 procent anger att det är just den låten de helst inte spelar. Andra artister som plågar de vuxna är Alex F med låten ”Crazy Frog” och Justin Bieber med ”Baby”. Det avslöjar Stena Lines Bilsemesterrapport 2014.

Annons

När det kommer till underhållning under bilresan finns det sannolikt flera viljor att ta hänsyn till. Samtidigt som barnen inte tycks få nog av Sean Banans ”Copacabana”, hoppas de flesta vuxna att de hört refrängen för sista gången. ”Copacabana” är nämligen den barnhit som de allra flesta svenskar undviker att spela i sommar.

Ronny Roosters ”Köttebullelåten” ljuder inte heller särskilt väl i ett vuxenöra, låten tar nämligen hem tredjeplatsen på topplistan över de barnhits som vi undviker att spela i bilen. En annan storhit som verkar ha gått på repeat några varv för mycket är sydkoreanska Psy med You-Tube hiten ”Gangnam Style”. Även Panetoz med låten ”Dansa Pausa” verkar göra sig bättre hemma i barnrummet än under den gemensamma bilsemestern.

– Underhållning i bilen är viktigt och av erfarenhet vet jag att bra musik kan förgylla även de tråkiga sträckorna längs med vägen. Får jag välja en favorit så är det tveklöst Journeys klassiker Don´t Stop Believing. En riktigt bra billåt. Däremot så undviker jag det mesta inom rap och hiphop, säger Jari Virtanen, chef för Stena Lines reseverksamhet.

Topplista: Barnhitsen som vi undviker under bilresan

1. ”Copacabana” – Sean Banan, 27 %

2. ”Crazy Frog”– Axel F och ”Baby”– Justin Bieber, 26 % vardera

3. ”Köttbullelåten”– Roony Rooster, 23 %

4. ”Kramsången”– Kramis och ”Gangnam Style”– Psy, 21 % vardera

5. ”Dansa Pausa”– Panetoz , ”Popular” och Eric Saade, 20 % vardera

Frågan löd: Vilka/Vilken av följande barnhits vill du helst inte spela i din bil?

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…