Annons
Annons


Ingen yoghurt men mycket annat på repetition 2!


Martin Rolinski

Andra delen av dagen repetitioner började ungefär som den första delen: Ung kille kör upptempo och dans extra allt. Martin Rolinski och hans ”In And out of Love” är en riktig popdänga. Mer popdänga än så blir det faktiskt inte. Läste någonstans att låten påminner om valfri Modern Talking-hit. Helt korrekt analys. Kan gå vidare på ett eller annat sätt. Har redan kvalificerat sig för min Spotify-lista. Han körde dock utan yoghurt idag, det ser jag fram mot ikväll 🙂

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Caroline af Ugglas levererar en typisk Caroline af Ugglas-låt. ”Hon har inte” har ganska mycket tycker jag. Inte dum alls, den kan nog få en röst eller två i morgon. Kom ihåg hur Caroline skrällde sist.
Men nu börjar det bli svårt för mig att tippa. Snart har jag skickat vidare i stort sett alla låtar 🙂 När man sitter och lyssnar på låtarna live om och om igen så får man en annan känsla för dem. Det blir ju inte samma sak när man sitter framför teven och bara hör låten en gång plus nån snabbrepris (om snabbreprisen fungerar vill säga ;-)).

Efter lite problem med gitarrer som inte fanns där gitarrer skulle finnas så intog State of Drama scenen med sin ”Falling”. Pop/rock-genre som är ganska ”lagom”. Eller ”mainstream” om ni vill. Men de har ett skönt sound. Jag gillar det. Men jag är inte säker på att resten av Sverige gör det tillräckligt för att de ska gå vidare. Titta gärna lite extra på keyboard-killen. Han bjuder på äkta pudelrock-headbang som för tankarna tillbaka till 80- och 90-talet 🙂

Problem med gitarrer i förra numret och sedan blev det problem med en kjol – som egentligen är ett slags tygstycke som sedan blir en del av inredningen – som inte ville sitta som den skulle. Efter en omtagning löste det sig i alla fall och Janet Leon kunde sjunga sin ”Heartstrings”. Detta är ingen låt jag kommer att sjunga i duschen ikväll men jag kan inte låta bli att dansa med och stampa takten så den här kan nog gå hem på nattklubbarna.

Hälsar Festival-Johanna 🙂

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons

  • Micke F

    Jättekul, Johanna. Du är en klippa!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…