Annons


Inspireras av nobeldukningen – 5 detaljer som gör HELA skillnaden

Låna detaljtänket från Nobelbanketten – vi lär dig knepet som förvandlar din middagsbjudning till en fest i kunglig anda.


Annons från Allas shop

1. Sätt guldkant på tallriken

Tallrikarna under nobelmiddagen finns i fyra olika färger som representerar fyra årstider, kontinenter och nobelpriser. Gemensamt för tallrikarna är att de alla har en vacker guldkant.

Annons

I vår webbshop kan du köpa snygga guldfärgade undertallrikar. Ett snabbt och enkelt sätt att skapa lyxkänsla utan att investera i en ny servis.

Läs mer och beställ undertallrikarna här

2. Servera champagnen i glas med vid öppning

Champagneglasen under nobelbanketten är betydligt bredare än vi är vana vid att se dem. I Allas webbshop kan du köpa stilrena glas ur serien Essence från Iitala, en serie som håller en hel livstid!

Läs mer och beställ glasen här

3. Satsa på en duk med moderna egenskaper

Duken på Nobelbanketten vävs i traditionell teknik med modern design av Klässbols Linneväveri. Linneduken i vår shop online ser ut som en klassisk linneduk men har ett invävt teflonskydd som gör det svårare för fläckar att tränga in.

Läs mer och beställ duken här

4. En vacker vas

Den vackra vasen från Paradisverkstaden är en självklarhet på varje väldukat festbord. Paradisverkstaden har varit Kunglig Hovleverantör i över 30 år och den vackra vasen i lila toner togs fram som en hyllning till Kronprinsessan Victoria på hennes 40-årsdag i somras.

Läs mer och beställ vasen här

5. Alla hemligheter till en lyckad fest

Med vår systertidning Svensk Damtidnings festguide får du läget under kontroll. Steg för steg guidar vi dig genom hela processen och ger dig de verktyg du behöver för att skapa en bjudning av kungliga mått.

Läs mer och beställ kursen här

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

 

Gilla Allas.se på Facebook

(8)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…