Annons
Annons


Internets nya älskling: En ung Justin Trudeau

Justin Trudeau kan titulera sig Kanadas premiärminister, men nu kan han även kalla sig internets nya älskling. Efter att bilder på en ung premiärminister tagit fart på sociala medier har många gett honom en hunk-stämpel.


Kanadas premiärminister Justin Trudeau har inte bara folket i Kanada på sin sida. Nu tar han även världen med storm. Bilder på premiärministern som ung, barbröstad och med ett långt vågigt svall har börjat spridas på sociala medier och reaktionerna har inte låtit vänta.

Annons

”Ni kan få unga Joe Biden, jag paxar unga Justin Trudeau”, skriver en användare. ”Unga Justin Trudeau ser ut som killen med dåligt rykte som egentligen älskar djur, att dansa och har ett hjärta av guld”, skriver en annan användare.

Det är inte första gången Justin Trudeau får sociala medier att koka. Tidigare i år spreds bilder och memes på Justin Trudeau tillsammans med Donald Trump, när premiärministern gav presidentens hand en menande blick innan de skakade hand. Justin Trudeau har även tidigare hyllats för sin politik, som ofta är inkluderande och feministisk – speciellt i jämförelse med grannlandet USA.

Text: Nanna von Knorring


(15)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…