Annons
Annons


Isa: Jag vill få svenska folket att dansa!


Melodifestivalen Östersund

Pressbild. Isa tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling i Östersund den 21/2 med bidraget ”Don’t Stop”.
Låtskrivare: Isa Tengblad, Johan Ramström, Gustaf Svenungsson, Magnus Wallin, Oscar Merner

 Vad kan du berätta om din låt?

Min låt Don’t Stop är en upptempolåt, som med ett ord kan beskrivas som en glädjebomb. Tillsammans med mitt framträdande ska den ha lika mycket energi som ett nummer på Super Bowl. Förhoppningsvis kommer publiken och svenska folket dras med och inte kunna låta bli att dansa.

Annons

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

Galet blandat, oförutsägbart och helt sjukt spännande. Jag tror att allt kan hända!

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

För mig är det att redan som 16-åring och debutant få mina alldeles egna minuter på scen med ett tittarantal på flera miljoner människor. Något som inte ens vissa av de största artisterna får göra! I år får jag chansen att visa folk vad jag går för, och förhoppningsvis kommer jag slå dem med storm.

Hur förbereder du dig?

Jag har redan tränat på låten så mycket att jag i princip kan den baklänges samtidigt som jag springer! Mentalt förbereder jag mig genom att känna mig säker på vad jag ska kunna som har med framträdandet att göra, och fysiskt genom att dansa och gymma stenhårt!

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?

Jag skriker, sjunger, skrattar, hoppar och försöker ha så kul som möjligt med människorna omkring mig. Precis innan jag går ut på scen tar jag en tyst minut för mig själv, och tänker ego-boostande tankar.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

Jag älskade ”Crazy in love” med Jill Jonsson när den var med 2003, då jag bara var fem år! Jag var faktiskt med i Småstjärnorna med det bidraget samma år och på grund av hur många minnen som kommer upp från den upplevelsen är det min favoritlåt från Mello.

Isa tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling i Östersund den 21/2 med bidraget ”Don’t Stop”.

Läs intervjuer med andra artister här.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…