Annons


Isa: Jag vill hedra flickan som dog

När Isa uppträdde på det publika genrepet ikväll var det med siffror på ena handen. Siffrorna är datumet hon träffade en flicka som tyvärr inte finns längre.


isa-tatueringar

Av Festival-Johanna Svan
Foto: Stefan Johansson

Förra året fick Isa möjligheten att träffa en 10-årig tjej som var svårt sjuk i cancer. Under Melodifestivalen pryds Isas ena arm av hennatatueringar och längst ner, på handen, syns även svarta siffror tydligt. Siffrorna står för den 10 mars 2015.

Annons

– Det var datumet då jag var hemma hos ett cancersjukt fan, hängde med henne och sjöng med henne under en kväll. Det var väldigt känslosamt, ett minne som jag fortfarande bär med mig och som jag blir rörd av när jag pratar om det.

Gilla Allas.se på Facebook

Isa vill framhäva den 10-åriga flickan i sitt nummer eftersom det betyder något personligt för henne.

– Det är den känslan jag vill få fram i mitt nummer. Att man kan påverka mycket med kärlek även i tragiska stunder.

– Tyvärr gick flickan bort några veckor efter att jag hade träffat henne. Hon var väldigt, väldigt sjuk och de trodde knappt att hon skulle överleva förra årets final i Melodifestivalen.

 


(12)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…