Annons
Annons


Israels Moran: Robins "You" är fantastisk!


Namn: Moran Mazor.

Ålder: 22

Familj: Mamma, pappa och två småbröder. Min familj ger mig kraft. Och de har precis kommit från Israel för att vara med mig här och det är jag väldigt glad över.

Annons

Bor: I staden Holon, utanför Tel Aviv, i Israel.

Berätta om låten du kommer att framföra?

– Den handlar om en tjej som blivit lämnad. Hon älskar honom, men han vill inte ha henne. Den handlar om det som vi väl alla upplevt någon gång, olycklig kärlek. Själv upplevde jag det ganska nyligen. Men jag är över det nu.

Gilla Allas.se på Facebook

Vem är du som artist?

– Jag älskar att sjunga. Och så är jag är så tacksam varje dag för att jag får göra denna resa. Jag gjorde militärtjänst i Luftvapnets orkester, sen vann jag en talangtävling på tv och nu är jag här.

Hur förbereder du dig för Eurovision Song Contest?

– Jag fokuserar, övar med mitt crew. Men alla skräms så; det här är det största eventet, alla låtar i andra semin, där jag ska vara med, är jättebra. Jag försöker att bara bestämma mig för att inte vara nervös.

Vad gör du precis före ett uppträdande?

– Jag ber alltid till Gud att han ska hjälpa mig, de två minuterna precis innan  jag ska upp på scen.

Vilken Eurovision Song Contest-vinnare från tidigare år är din personliga favorit?

– Israels Dana International, för hennes mod och för att hon är en fantastisk artist. Och så han den söte, Alexander Rybak från Norge, alla gillade ju hans låt, i alla länder. Loreens ”Euphoria”, såklart och så Robins ”You”, den är helt faboulous.

Vad kommer du att tänka på när du tänker på Sverige?
– En massa snygga killar, långa, blonda, med blå ögon. Jag hade gärna tagit med mig en hem för att presentera för mina föräldrar!

Vad är du mest stolt över i ditt land?
– Israel är ett litet land i världen, men ändå kraftfullt och unikt, med ett eget språk, egna traditioner. Jag är stolt över att vara israel.

 KLICKA HÄR för att lyssna på Morans låt ”Rak bishvilo”.

 

 

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…