Annons
Annons


Ja, vi älskar dig, Pippi!

Så kul vi hade, alltså. Både sexåringarna, tioåringen och faktiskt föräldrarna njöt av föreställningen "Pippi komnmer till stan" på Nöjesteatern i Malmö.


4_Q3A5966b

Och det såg ut att gälla i alla stolsraderna. Inga små krävde, vad jag såg, att få gå mitt i familjemusikalen ”Pippi kommer till stan”. Blickarna var stint fästa vid upptågen på scenen. Trots att föreställningen är två timmar lång.

Annons

Många skratt, fina sånger, roliga danser, en kär gammal Pippi. Och föredömligt få transportsträckor eller dötid däremellan. För när man är liten idag, gillar man att det händer grejor, annars tröttnar man rätt snabbt.

Gilla Allas.se på Facebook

7_Q3A6169b

Handlingen: Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla och träffar Tommy och Annika. Pippi bor med sin apa Herr Nilsson och sin häst Lilla Gubben. Prussiluskan är såklart där och hon tänker inte ge sig förrän Pippi kommit in på barnhem. Till sin hjälp har hon poliserna Kling och Klang. Spännande värre blir det då bovarna Dunder-Karlsson och Blom fått nys om Pippis alla guldpengar. En dag besöker de tre vännerna en cirkus där Pippi visar att hon ÄR starkast i hela världen. Och på slutet får Pippi besök av Kungen på Kurrekurreduttön, det vill säga hennes pappa, Kapten Långstrump.

Klart sevärt, hälsar Agatas Gata.

Vi såg Pippi kommer till stan på Nöjesteatern i Malmö. Men nu ger den sig ut på turné. Se turnéplanen HÄR.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…