Annons
Annons


Jag var på väg att köra ihjäl mina egna barn!


Sanna Lundell intervjuas i veckans Alla. Foto: Stefan Nilsson

Sanna Lundell intervjuas i veckans Alla. Foto: Stefan Nilsson

Programledaren och journalisten Sanna Lundell är en typisk medberoende person. Lojal, omhändertagande och självuppoffrande. Det skapar oro och stress och till slut klappar man ihop. Det gjorde Sanna…

Annons

– Jag hade alla tre barnen och min mamma i bilen. Plötsligt fick jag tunnelseende, kunde inte svälja, inte andas och jag hade så kraftig hjärtklappning att jag trodde jag fick en hjärtinfarkt. Jag hann tänka skräckscenariet att jag skulle köra ihjäl mina egna barn. Men på något sätt fick jag bilen av vägen och åkte till akuten. Där gjorde de EKG och sa att det var en panikångestattack.

Grät i tre dagar
– En vecka senare hände samma sak igen, på motorvägen – och en gång till när jag satt på tunnelbanan. Då hade jag också barnen med mig och visste inte var jag var. Ångesten släppte inte, jag fick ringa efter hjälp. Då bröt jag ihop och låg och grät i tre dagar. Sedan kom den totala utmattningen. Jag kunde knappt gå upp ur sängen. Jag var fullständigt slut.

Det berättar Sanna Lundell för Hillevi Wahl i en öppenhjärtig intervju i veckans Allas. Sanna Lundell utvecklar hur det är att vara medberoende och hur hon själv bearbetar det.

Dessutom i Allas nr 49 (i butik torsdag 27 november):

  • Så får du julfint i varje vrå – 124 tips!
  • Barndomshemmet gick upp i rök när grannen tände på
  • Läcker och lättlagad festmat!
  • Läkarna missade Sandras stroke – tre gånger!
  • Dålig sömn sätter sig runt midjan
  • Extra lyxigt julbord
  • Vackraste julblommorna

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Ensamma mamman, gripande noveller, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mer.


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…