Annons
Annons


Jag vill också gå hos charmige doktor Paul!


648912_DSC5408A.JPG

TV-TIPS
Den senaste tiden har jag träffat psykiatrikern varje dag. Och det är både nyttigt och underhållande. Ändå är jag inte riktigt nöjd. Jag vill prata med doktor Paul på riktigt också! Inte bara se honom i tv-rutan.

Annons

In Treatment heter serien som varje vardagskväll låter oss möta Paul Weston och en av hans patienter. April, en ung tjej som fått cancer men vägrar behandling, Walter, företagare med kontrollbehov och panikångest, karriäristen Mia som provocerar männen och har svårt att dölja sina känslor för Paul. Alla påverkar de sin terapeut, ger men tar ännu mer och tvingar honom ofta till självrannsakan.

Gilla Allas.se på Facebook

Strålande skådespeleri, intelligent manus. Situationer vi alla kan känna igen oss i. Och doktor Paul är sådär mysigt luggsliten. Ingen bleksiktig bokmal utan en kille med jord under naglarna. Lever långt ifrån som han lär och går själv i terapi varje fredag. Och där blir han minsann precis lika aggressiv och taggig som sina egna patienter när hans kollega ställer avslöjande frågor om hans trassliga familjeliv.

Se In Treatment och lär dig massor om livet, om andra men framför allt om dig själv!

Gunilla Hedenby

 SVT 2 måndag till fredag kl 22.35.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…