Annons
Annons


Jakten på den perfekta kroppen!


Bildtext: Hanna Hellquist med Kakan Hermansson som är nöjd med sin kropp precis som den är. Foto: SVT

Hur fåfäng får man vara, och vilken fåfänga är okej? I det fjärde avsnittet i serien ”Jakten på det perfekta livet” ställer Hanna Hellquist Bingo Rimér mot väggen och möter träningsgurun Susan Lanefelt och Jane Timglas som gjort 48 skönhetsingrepp.

Annons

Många är vi som har upplevt en avundsjuka, en längtan och inte minst en beundran för de personer som verkar ha allt. I Jakten på det perfekta livet hänger vi med Hanna Hellquist som har tröttnat på alla förväntningar och måsten.

Gilla Allas.se på Facebook

Ifrågasätter våra livsval
Hanna förstår inte varför alla slaviskt följer samhällets normer, utan ifrågasätter istället mångas så självklara livsstilsval. Finns den perfekta relationen, det perfekta hemmet, jobbet, sexet eller kroppen? Kanske är det dags att en gång för alla krossa idealbilden av det perfekta livet.

Personlig betraktelse
I ”Jakten på det perfekta livet” bjuds vi in i den smått impulsivt kaotiska Hanna Hellquist-världen och tvingas tänka till kring många viktiga frågor. Programmet är en personlig betraktelse som på många sätt påminner om Hannas populära krönikor, där hon på ett humoristiskt och utelämnande sätt reflekterar om det viktiga i livet.

Pusselbitar
Hanna möter svenska kända profiler som alla har en egen unik historia att berätta. Varje avsnitt har ett tema med en frågeställning, som programmets gäster bidrar med sin pusselbit till. Hannas bästa vän och eviga vapendragare Linda finns vid hennes sida mitt i allt ifrågasättande och resonerande.

Jakten på det perfekta livet: Onsdag 21 nov, kl 21.00. SVT1

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…