Annons
Annons


Janet Jackson till Sverige efter 18 år


janet-jackson

 

Ikonen och superstjärnan Janet Jackson är tillbaka – i dubbel bemärkelse. Hon har precis släppt sitt första album på sju år, som direkt gått in på USA-listans förstaplats, och nu står det klart att en av de senaste decenniernas mest framgångsrika och mest inflytelserika artister kommer till Sverige, nästan på dagen 18 år efter sitt senaste besök 1998.

Annons

Sju år efter senaste albumet är Janet Jackson äntligen tillbaka med nya albumet ”Unbreakable”, som direkt gått in på Billboardlistans förstaplats. Och den 27 april 2016 ställer sig Janet Jackson på Hovets scen i Stockholm med sin hyllade ”Unbreakable World Tour”.

Att hon är tillbaka är förstås otroligt glädjande för alla fans som i generationer sedan hennes albumdebut 1982 har förälskat sig i denna numera kultartade pop- och R&B-gudinna. Men att hon nu dessutom kommer till Sverige för första gången sedan ”The Velvet Rope Tour” 1998 är såklart gigantiskt stort – inte minst för den generation av fans som upptäckt henne från dundersuccén ”All For You” 2001 och framåt, och aldrig fått chansen att se henne live.

160 miljoner sålda album, 6 albumettor i USA, 10 singlar på USA-listans förstaplats och 14 låtar på svenska Trackslistan säger en del. Det är på tiden att självaste Janet Jackson kommer till Sverige.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…