Annons
Annons


Janet Leon: Det är folkfest!


Janet Leon framför låten Hollow

Janet Leon framför låten Hollow i Melodifestivalen 2014 deltävling 4, örnsköldsvik 22/2. Upphovsmän: Karl-Ola Kjellholm, Jimmy Jansson, Louise Winter.

 

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

Det är en blandning av olika typer av artister, vilket alltid är kul! För mig spelar det inte så stor roll vilka jag möter, jag lägger all energi på att göra min grej.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

Melodifestivalen är en sån folkfest. Det är roligt att det engagerar så mycket folk, och man får en grym möjlighet att nå ut till många människor på kort tid.

Gilla Allas.se på Facebook

Hur förbereder du dig?

Jag övar så mycket det går på min låt, och sen får resten hända på scen. Det är en väldigt mäktig känsla att få uppträda för så många människor, vilket skapar en helt egen atmosfär på scenen när det väl gäller. Det viktiga för mig är att få fram det jag vill säga.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?

Jag hamnar alltid i ett lite meditativt tillstånd precis innan jag ska på scen. Man måste kanalisera sin energi till en, och endast en grej. Att förmedla.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

Jag älskar Främling – Carola. Sjukt bra låt. Av alla Eurovision-låtar är min absoluta favorit Molitva av Marija Serifovic. Minns hur jag blev helt tagen när jag hörde den, trots att man inte ens förstår vad hon säger. Tog genast ut ackorden på gitarr och försökte mig på texten på Serbiska. Haha!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…