Annons
Annons


Johan Wester leder Allas allsång!


Hipp-Hipp Hurra, Johan Wester leder Allas Allsång! Foto: Karin Oddner

Hipp-Hipp Hurra, Johan Wester leder Allas Allsång! Foto: Karin Oddner

Söndagen den 22 augusti är det dags för Malmöfestivalens besökare att ta ton. Då bjuds det allsång från RWP-scenen i Raoul Wallenbergs Park. Och leder den gör TV-kändisen och komikern Johan Wester!

Annons

– Allsång är underbart! Det ska bli kul att dra igång det på Malmöfestivalen, säger han!

Detta är fjärde året som Allas är med på Malmöfestivalen och det har varit succé varje gång. De första åren koncentrerade man sig på dansbanden och har bland annat presenterat Lasse Stefanz, Wizex, och Thorleifs för festivalbesökarna.

Gilla Allas.se på Facebook

– Vi vill alltid bjuda Malmöpubliken på något extra och i år har vi lagt till allsång med en av Sveriges härligaste komiker! säger Mikael Frohm, redaktionschef på Allas.

Överraskande låtval

På repertoaren finns några av de mest kära allsångslåtarna, men också någon eller några som inte är så vanliga i allsångssammanhang.

– Det är Johan Wester själv som har sista ordet vid val av låtarna, så en eller annan överraskning kan vi säkert väntas oss.

Johan Wester repeterar just nu musikalen ”Monty Python’s Spamalot” på Nöjesteatern i Malmö, med premiär i september. Han har hållit i allsång i mindre sammanhang tidigare.

– Jag tycker om att sjunga ihop med folk. Privat är jag en sådan där som sätter ihop sånghäften och leder sången på fester, säger Johan Wester.

Allsången sätter igång kl 18.00 och beräknas hålla på i knappt en timme.

Lasse Stefanz och Sommarkryss

Naturligtvis bjuder Allas även upp till dans i år. På tisdagen står åter Lasse Stefanz, Sveriges just nu mest populära dansband, på scenen. Lasse Stefanz släppte i somras albumet ”Texas” som omgående sålde guld. Plattan har också fått många lovord från landets recensenter. Bandet belönades också med två ”Guldklaven” på dansbandsveckan i Malung och sångaren Olle Jönsson är även utsedd till ”Årets Skåning” 2010.

På onsdagen är det så dags för ”Allas Sommarkryss”. Till ackompanjemang av gruppen The Puzzle presenterar Allas ett musikaliskt korsord för hela familjen med fina priser.


Allas Festivalprogram 2010

Söndag 22/8

Allas allsång på Malmöfestivalen med Johan Wester

RWP-scenen

18.00-18.45

För första gången presenterar vi Allsång på Malmöfestivalens dansbana. Tv-profilen och komikern Johan Wester leder under en knapp timme malmöpubliken i en sjungande, gungande tonträff. Kom och sjung du med!

Tisdag 24/8

Allas presenterar: Lasse Stefanz

RWP-scenen

19.00-23.00

Det är med stolthet Allas än en gång kan presentera Sveriges bästa dansband på Malmöfestivalen. Lasse Stefanz har i över 40 år glatt Sveriges danspublik med örhängen som ”De sista ljuva åren” och ”Vid en liten fiskehamn”. Nu är de åter aktuella med albumet ”Texas”. Kom i tid för det lär blir rusning till dansgolvet!

www.lassestefanz.se

Onsdag 25/8

Allas Sommarkryss

RWP-scenen

18.00-18.45

Allas Sommarkryss är tillbaka. Tillsammans med bandet The Puzzle kryssar Mikael Frohm och Johanna Svan er genom en musikalisk lekfull stund med fina priser.

Fredag 20/8-fredag 27/8

Allas Festivaltält

Gustav Adolfs Torg

12.00-20.00

Varje dag står Allas mitt i vimlet på Malmöfestivalen. I vårt tält på Gustav Adolfs Torg träffar du tidningens medarbetare. Passa på att prata med oss och köp med dig en Allas festivalpåse med aktuellt nummer och trevliga överraskningar.

Hela programmet hittar ni på: www.malmofestivalen.se


(8)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…