Annons
Annons


Jon Henrik Fjällgren: ”Min mamma syr mina kläder”

Inga dyra designers eller fräsiga varumärken. När Jon Henrik Fjällgren tävlar i Melodifestivalen är det mamma Ulla som sytt kläderna. "Hon är min scenfixare", säger han.


Jon Henrik Fjällgren tävlar tillsammans med Aninia i Melodifestivalens fjärde deltävling i Skellefteå.

Bild: Mattz Birath

Bild: Mattz Birath

Men när artisten ställer sig på scen är det inga dyra designerplaggfrån någon avlägsen klädproducent som gäller. Kläderna är i stället betydligt mer närproducerade.

Annons

– Jag kommer att ha på mig någonting som mamma har sytt. Hon är min scenfixare eller outfitdesigner eller vad man ska säga. Hon syr allting till mig, säger Jon Henrik Fjällgren.

Kommer du med idéerna eller gör mamma allting?

– Nej, mamma gör allt. Hon kommer med idéerna till mig och säger att ”det här skulle vara snyggt”. Hon gillar att designa och hitta på nya saker, säger Jon Henrik och fortsätter med ett litet leende:

– Så jag tror inte att någon annan kommer att ha något liknande på sig.

Jon Henrik Fjällgrens mamma gör hans kläder. Foto: IBL

Men Jon Henrik Fjällgren kommer inte att vara den enda med speciella kläder på sig i arenan. Hela jojkarens familj kommer nämligen att vara på plats för att stötta honom till final.

– Min familj och mina vänner kommer att vara här, så det blir en hel hög med samedräkter i publiken. Det känns alltid skönt att se ens folk sittandes här, säger han.

Text: Linda-Marie Nilsson, Hänt


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…