Annons
Annons


Jon Henrik Fjällgren ställer in alla intervjuer inför finalen

På lördag är det final i Melodifestivalen 2017. Nu väljer finalisten Jon Henrik Fjällgren att ställa in alla intervjuer på grund av sitt post-traumatiskt stressyndrom, skriver Expressen.


Artisten Jon Henrik Fjällgren och Aninia gick direkt till finalen med ”En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh)” under deltävlingen i Skellefteå.

Bild: Mattz Birath

Bild: Mattz Birath

Men inför finalen väljer nu artisten att ställa in alla intervjuer. Det meddelade Jon Henrik Fjällgrens presskontakt under måndagen, enligt Expressen.

Annons

Presskontakten meddelade att artisten enbart kommer att finnas med de traditionella presskonferenserna och att alla andra intervjuer ställs in. Anledningen är att Jon Henrik Fjällgren behöver ta det lugnt inför finalen.

Gilla Allas.se på Facebook

Den pressansvariga säger att artisten mår bra, men att han inte klarar av att göra några intervjuer på grund av sitt post-traumatiskt stressyndrom.

Mår bra efter omständigheterna

Jon Henrik Fjällgren har tidigare varit öppen med att han nyligen fick diagnosen post-traumatiskt stressyndrom, PTSD. I samband med en nära väns bortgång hamnade i en ny djup svacka, berättade han på Instagram inför deltävlingen i Skellefteå.

Efter den säkrade finalplatsen var artisten uppenbart tagen. För Expressen berättade han också hur han efter framträdandet bröt ihop på hotellrummet.

– Mina tårar som har runnit i kväll och som även rinner nu är av lycka och av sorg. Jag tänker på mina vänner som inte fick se mig lyckas, sa han då.

*När livet tar en vändning* För en månad sedan började jag att tappa minnet och började få tunnelseende, drabbades av yrsel och benen bar mig knappt längre.. jag förstod inte alls om vad som höll på att hända mig . Varje natt vakna jag med ett ryck som gick över till panikattack och slutade med ångest. Jag sökte mig tillslut till hjälp för jag fattade inte själv vad som skedde med mig. Där fick jag veta att jag drabbas av något som heter ptsd och mitt liv nu har fått en vändning. Tiden gick och nätterna vart fruktansvärda men en dag så började jag må bättre igen och jag kunde känna styrkan å hoppet igen MEN då händer det som absolut inte får hända.. en av mina goda vänner lämnade livet och jag föll igen. Jag vill att ni ska veta att jag skriver detta för att ni ska få förstå varför jag varit så tyst i media innan Mellon och varför jag kanske varit så tyst på instagram den sista tiden. Nu idag sitter jag och samlar mig inför Melodifestivalen på lördag och jag kommer verkligen ge allt i mitt framträdande och sjunga ut allt skit som hänt den sista tiden och hur långt jag kommer gå spelar ingen roll längre huvudsaken jag får göra något jag älskar och som kan ge mig glädje. Så klart min stora dröm är att komma hela vägen upp men den drömmen har nog alla som är med i Melodifestivalen.. Jag hopppas att ni kommer att kolla på lördag och sända mig healing för jag behöver all stöd jag kan få nu// Jag älskar er och på lördag smäller det

A post shared by jåvva Hinta Fjällgren (@jonhenrikfjallgrenofficial) on

Text: Helena Sjögren


(572)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…