Annons


Jonas Gardell och Özz Nüjen i julkalender


Måns Gahrton och Johan Unenge är författarna bakom årets radiokalender – Alla barnen firar jul.

Hela den stora familjen Svennesson med alla de myllrande barnen ska fira jul! Hur ska det gå? En charmig och underbart gullig historia, helt och hållet på rim, om en alldeles speciell julafton …

Annons

Julkalendern sänds i P4, Vardagar 06:50 och 17:45, Helger och Julafton 07:50 och 13:03.

Några av de medverkande i Julkalender:

Gilla Allas.se på Facebook

Olof Wretling – som är pappa Alfred. En till yttermera visso rättvis pappa. Olof Wretling är vanligtvis med i humorgruppen ”Klungan”, men känns också igen från bland annat ”Pappas pengar”.

Nour El Refai – som mamma Flavia. En varm och spontan mamma med bekymmer att ta betalt för sina jobb som rörmokare. Nour är vanligtvis komiker, men har också synts i Melodifestivalen och diverse humor-TV-program.

Özz Nüjen – som är socialtjänstemannen Hans Helpman, en omtänksam statstjänsteman. Özz är vanligtvis komiker, men har också gjort en del svenska filmer – och spelade Puck i ”En midsommarnattsdröm” på Uppsala Stadsteater.

Ulla Skoog – spelar den elaka grantanten Fru Kvissling, en ensam dam som inte tycker om barn. Ulla Skoog har gjort allt från humor-TV till Pensionat Oskar.

Johannes Brost – spelar morfar Gustavo, en rätt förvirrad farbror som bor på Ålderdomshemmet ”Ättestupan”, och passar barnen då och då. Johannes har senast setts i ”En Pilgrims död”, ”Bröllopsfotografen” och ”Avalon”.

Jonas Gardell – gör julkalenderns berättarröst. Jonas har precis kommit ut med sin triologi ”Torka inte tårar utan handskar, är ute på egen turné och är mångsysslare.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…