Annons


Jorden runt på en kväll!


Jorden runt

Bjud in familj och vänner till en mysig kväll i höst. Tänd en brasa, koka en kopp te och spela spel tillsammans. Allas tipsar om roliga resespel för hela familjen, kors och tvärs över hela världen!


 

Annons

VagabondVagabond

Ta fram kartan, snurra på kompassen och ge er iväg! En resa med olika destinationer och mellanlandningar. Faktafrågor, flaggtävlingar och geografiska utmaningar i en spännande mix som ger dig värdefulla flygpoäng om du svarar rätt.
Valmöjligheterna är många i detta spel. Ni kan spela en och en eller i lag. Ni kan själva bestämma restiden (speltiden) och den som är siste spelare att svara på frågor kan själv bestämma på vilket sätt spelet ska avslutas…
Det är en del att lära in med alla de olika momenten men när man väl lärt sig allt går det som på räls! Frågorna är ganska svåra och rekommenderad ålder är 15 år och uppåt.

 

Flaggdominoflaggdomino

Ett lärorikt spel med flaggor där barnen turas om att lägga brickor i rader så att likadana flaggor ligger mot varandra. Från 5 år.

 

 

 

Sverigechansen

Ett spel med massor av frågor om allt från sport och teve till musik och kultur i Sverige. På vägen in mot mål gäller det att svara på snabbfrågor innan någon annan kommer på svaret eller att berätta om ett visst påstående är sant eller falskt. Ett kul spel som ökar kunskaperna inom olika ämnen. Från 13 år.

Sverigechansen

 

Qube jorden runtqube

Ett enkelt, snabbt  och kul spel där det gäller att svara på frågor för att så snabbt som möjligt bli av med sina kort på handen. Perfekt format att ta med på resan, ingen spelplan krävs! Från 15 år.

 

 

 

 

FlaggspektrumFlaggspectrum

Det fiffiga med detta spelet är att man kan anpassa nivån, beroende om det är yngre deltagare med (spelet är från 8 år) eller om det bara är vuxna. Det gäller att känna till så många flaggor som möjligt och även kunna huvudstäderna i respektive länder.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…