Annons
Annons


Josephine Bornebusch dyker ner i tv-seriernas värld!

Josephine Bornebusch älskar tv-serier. I ”Bornebusch i tevefabriken” dyker hon ner i tv-seriernas värld och träffar de stora stjärnorna och de udda genierna bakom succéerna.


Skådespelaren och komikern Josephine Bornebusch. Foto: Janne Danielsson/SVT

Skådespelaren och komikern Josephine Bornebusch. Foto: Janne Danielsson/SVT

I den nya tv-serien följer skådespelaren och komikern Josephine Bornebusch med bakom kulisserna på bland annat dramat ”Orange is the new black”, gör en nervpirrande audition för rollen som Carrie i ”Homeland” och hoppar in som statist i ”Bron”.

Annons

– Jag får inte nog när en serie är slut, vill bara ha mer, veta mer. Här har jag fått det. Jag intervjuar författarna för ”Seinfeldt”, vandrar runt i ”Downton Abbey”-huset och lär mig gå som en zombie, säger Josephine Bornebusch.

Träffar ikoner

I programmet får tittarna även träffa ikoner som Anthony Andrews från ”Ivanhoe” och Brideshead revisited och ”Frances Conroy”, som spelade Ruth i världens kanske bästa tv-serie ”Six feet under”.

– Den här serien är för de som är nyfikna på hur det går till i vår tids tevefabriker. Kort och gott, en lustfylld ingång i tv-serievärlden för alla som knarkar tv-serier som jag, säger Josephine.

Bornebusch i tevefabriken: Premiär onsdag 16 mars kl. 21.00 i SVT 1 (del 1 av 6)


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…