Annons
Annons


Julfilmtajm!

Många lediga dagar i år. Då passar det såklart perfekt med lite filmmys med familjen i julsoffan! Agatas Gata tipsar om bästa julfilmerna.


Draktranaren

flygplanFlygplan 2: Räddningstjänsten (Disney).
Högtflygande äventyr och fart i denna familjekomedi som följer ett team med specialflygplan när de bekämpar vilda skogsbränder vid den historiska Pistongtoppen.

Annons

HerrPeabodyHerr Peabody & Sherman (Fox Paramount).
Herr Peabody är en genial uppfinnare och vetenskapsman som råkar vara en hund. Tillsammans med sonen Sherman ger han sig ut på det mest äventyrliga av äventyr och går en kamp mot klockan. Hinner de reparera historien och rädda framtiden?

Draktranaren_2Draktränaren 2 (Dreamworks).
I Draktränaren 2 återser vi vikingapojken Hicke och hans trogna drake Tandlöse. Det två är nu oskiljaktiga och medan de andra i gänget utmanar varandra i den nya sporten drakracing, ger sig duon istället ut på flygturer för att upptäcka nya världar.

Guardians-galaxyGuardians of the Galaxy (Marvel).
Den våghalsige äventyraren Peter Quill stjäl ett mystiskt klot och blir föremål för en skoningslös prisjakt. För att undkomma fienden sluter han en motvillig vapenvila med den skjutglade tvättbjörnen Rocket, trähumanoiden Groot, lönnmördaren Gamora och den hämndlystne Drax. Tillsammans utkämpar de en storslagen strid som kommer avgöra hela galaxens öde.

Jul i Flåklypa (Nordisk film).
Solan, Ludvig och Reodor Felgen är tillbaka!

Bamse och Tjuvstaden (Nordisk film).
Världens starkaste och snällaste björn på nya äventyr i Trollskogen, tillsammans med kompisarna Skalman och Lille Skutt.

boktips_barnDoktor McStuffins Mobila Klinik, vol 1 (Disney).
När dina leksaker har gjort sig illa eller är sjuka, så kommer Doktorn och den mobila kliniken genast med allt som behövs – inklusive kramar – och snart är leksakerna så gott som nya igen!

Phineas And Ferb: Star Wars (Disney/Lucasfilm).
För några somrar sedan i en galax långt, långt borta, får plötsligt Phineas och Ferb tag i Dödsstjärnans planer, vilket leder dem rakt in en storslagen galaktisk kamp mellan gott och ont! Kommer de kunna motstå den mörka sidan?

Lego Ninjago Rebooted, avsnitt 31-34 (Nordisk film).
Ninjorna måste vara modiga och resa med sina technosvärd till en plats där de aldrig varit förut – till rymden!

Teenage Mutant Ninja Turtles (Fox Paramount).
Problemen tornar upp sig i New York, och det är upp till de fyra ninja-krigande, pizzaälskande bröderna att rädda staden och möta sin största fiende – den onde Shredder.

Lego Legends of Chima, avsnitt 33-36 (Nordisk film).
Uppdraget att rädda de legendariska bestarna från kryparna i det vilda gränslandet går mot sin upplösning.

barnfilmerAngry Birds Toons (Sony Universal).
I Angry Birds Toons får karaktärerna och äventyren från ett av de mest omtyckta spelen någonsin liv – nu i form av miniavsnitt för hela familjen.

Transformers: Age of Extinction (Fox Paramount).
Det har gått tre år sedan Sentinel Primes förräderi och decepticons ödeläggelse av Chicago. Det är när bilmekanikern Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är en autobot, den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att autobots inte ska återaktiveras.

Sofia den första: En magisk högtid (Disney).
Det är Sofias första vinterlov i slottet tillsammans med sin nya familj, men när Kung Roland försvinner i en snöstorm måste Sofia leda sin mamma, Hanna och Max på en spännade jakt på en flygande släde för att hitta honom.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…