Annons


Julia Kedhammar vann Lilla Melodifestivalen 2014


Julia Kedhammar vann finalen i Lilla Melodifestivalen 2014 på Gröna Lund med låten ”Du är inte ensam”. Nästa steg för Julia är att tävla för Sverige med sin låt i Junior Eurovision Song Contest på Malta den 15 november. Det skriver Svt på sin hemsida.

Annons

Det blev alltså Julia Kedhammar, 14, från Skogås som kammade hem Lilla Melodifestivalen och skall representera Sverige i Junior Eurovision Song Contest 2014 i Malta till hösten. Julia tävlade med låten ”Du är inte ensam” som handlar om hur man skall bete sig och hur man skall veta vad som är rätt och vad som är fel.

Gilla Allas.se på Facebook

– Jag skrev den för att jag själv har svårt att veta hur jag skall bete mig för att bli omtyckt och jag vet att det finns många som tycker det är svårt. Därför gjorde jag den här låten, för att få dem att förstå att det är fler som tycker det är svårt, säger Julia till Sveriges Radio.

Julia tävlar i Junior Eurovision Song Contest i Malta den 15 november och programmet sänds i SVT.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…