Annons
Annons


Julkalender blir film


Nu har inspelningarna av TJUVARNAS JUL – TROLLKARLENS HEMLIGHET gått igång, med Tea Stjärne, Gustaf Hammarsten, Elisabet Carlsson och Gustaf Skarsgård i huvudrollerna. I detta klassiska juläventyr, med karaktärerna från den populära julkalendern ”Tjuvarnas jul”, får vi återse hittebarnet Charlie, ficktjuven Kurre och pigan Gerda.
TJUVARNAS JUL – TROLLKARLENS HEMLIGHET får biopremiär över hela landet hösten 2014.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Inspelningarna kommer att påbörjas den 28 oktober 2013 för att sedan pågå fram till jul på olika platser i Stockholmsområdet såsom Skansen och Årsta Slott.
I denna fristående biofilm får vi återigen träffa hittebarnet Charlie, som nu funnit en familj i den fd ficktjuven Kurre och pigan Gerda. När Kurre och Gerda får ett eget barn känner sig Charlie bortvald. Ett kringresande tivoli passerar staden och Charlie träffar en mystisk trollkarl som visar henne en värld av magi och spännande upptåg. Men vad döljer han egentligen för hemlighet?
Huvudrollerna i denna klassiska och varma julsaga för hela familjen görs nu som då av Tea Stjärne, Gustaf Hammarsten och Elisabet Carlsson. Trollkarlen spelas av Gustaf Skarsgård. Per Simonsson och Stefan Roos står för regi och manus, precis som för den populära julkalendern ”Tjuvarnas jul” från 2011.
– Det känns fantastiskt att få komma tillbaka till Tjuvarnas juls sagovärld. Nu väntar ett nytt spännande äventyr för Charlie, Kurre och de andra – och inte minst oss…, säger filmens regissörer Per Simonsson och Stefan Roos.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…