Annons
Annons


Justin Timberlake till Eurovision Song Contest

För första gången någonsin står en av de största världsstjärnorna på Eurovision-scenen. Superstjärnan Justin Timberlake gör exklusiv världspremiär när han gästar finalen av Eurovision Song Contest.


Justin Timberlake kommer att uppträda i finalen av Eurovision Song Contest. Foto: Antonio Scorza / Shutterstock.com

Justin Timberlake kommer att uppträda i finalen av Eurovision Song Contest. Foto: Antonio Scorza/Shutterstock.com

Justin Timberlake kommer att framföra sin helt nya listetta, singeln ”Can´t stop the feeling”

– Det här är en fantastisk möjlighet, vi är mycket glada och förväntansfulla över att Justin Timberlake kommer att framföra sin nya låt tillsammans med sitt band i vår show. Det blir också extra speciellt eftersom det är de svenska låtskrivarna Max Martin och Shellback som har skrivit och producerat låten tillsammans med Justin Timberlake, säger Sven Stojanovic, showproducent för Eurovision Song Contest 2016.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Musikern och skådespelaren Justin Timberlake har vunnit nio Grammys och fyra Emmys. Hans framgångsrika solokarriär innefattar hits som ”Cry Me a River”, ”Sexy Back” och ”Mirrors” och han har medverkat i filmer som ”The Social Network”, ”Bad Teacher” och ”Friends with Benefits”. I finalen, lördag 14 maj, uppträder han som en av mellanakterna.

– Vi är stolta över att välkomna en av världens största artister! Det är en ära och en inspiration för oss alla, säger Martin Österdahl, exekutiv producent för Eurovision Song Contest 2016.

LÄS OCKSÅ


(26)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…