Annons
Annons


Kaffefestival i Stockholm


Under tre dagar i september blir det full fokus på kaffe på Södra Teatern. Det blir provsmakning, kaffeskola, föreläsningar, tävlingar och mycket mer. Allt inramat med musikuppträdanden med artister från den kaffeproducerande delen av världen.

Annons

Besökarna kommer att få smaka på, utbildas, underhållas och även kunna köpa med sig kafferelaterade varor hem. Dagtid kommer fokus ligga på inspiration och utbildning, under kvällstid på underhållning och provsmakningar. Allt ramas in av ny och spännande musik med artister från flera av de kaffeproducerande länderna.

Gilla Allas.se på Facebook

Festivalen kommer att erbjuda något för alla smaker. För alla som bara gillar kaffe så ges det många tillfällen att provsmaka kaffe med olika ursprung, art, rostningskaraktär och tillredningsmetod. För experterna kommer det att finnas överkurser med provsmakningar på professionell nivå med föreläsningar om allt från varieteter, ursprung till Latte Art.

Kort sagt kommer det finnas hur mycket som helst att göra som besökare, förutom att man får chansen att dricka fantastiskt specialkaffe i hur stora mängder som helst. I stället för att fika på stan kan man komma till Kaffefestivalen och fika hur många koppar fantastiskt kaffe som man bara orkar dricka.

Kaffefestivalen 2014 äger rum på Södra Teatern i Stockholm, 5-7 september.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…