Annons
Annons


Kalassnygg på vårens fester!


Laila, till vänster, har en spetsklänning med isydd underklänning, i bomullsblandning, stl 34–46, 699 kr, Soyaconcept. Över axlarna en spetsstickad sjal/poncho i alpackaull, 900 kr, Knätofs. Örhängen, 99 kr, Lindex. Halsband, 249 kr, Noa Noa. Armband, 399 kr, Pipol’s Bazaar. Ida har en omlottklänning i chiffong med tillhörande underklänning i viskos/bomull, stl XS–XXL, 999 kr, Noa Noa. Väska, 199 kr, Åhléns. Halsband med agater och tofs, 1 195 kr, Soul of Maia. Kedjor i roséfärg, 99 kr/7 st, Lindex. Rosformad ring, 49:50, Lindex.

Våren bjuder många tillfällen till fest och visst är det kul att känna sig lite extra fin! Skira klänningar i spets och chiffong, snygga byxor och välsittande toppar och kavajer. I veckans nummer av Allas (19/20) har vi samlat de snyggaste festplaggen just nu. Dessutom visar vi steg för steg hur fixar finaste partyfrisyrerna. Tidningen finns i butik den 2 maj!

Annons

Det här ser vi mycket av just nu: tvinnade och flätade partier samlade i en mjuk uppsättning djupt i nacken. Lösa slingor får gärna ”trilla ner”, det ska inte se för perfekt ut.

Foto: Fredrik Bjelkerud, Pernilla Wästberg


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…