Annons
Annons


Kalle Johansson: Jag ser till att njuta!


Melodifestivalen Östersund

Pressbild Kalle Johansson tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling 21/2 i östersund med ”För din skull” (Låtskrivare: Martin Eriksson, Thomas G:son, Thomas Karlsson)

Vad kan du berätta om din låt?
Min låt heter ”För din skull” och är skriven av Thomas TK Karlsson, Martin Eriksson och Thomas G:son. Den är en energisk pop-låt med catchig refräng. Jag tror starkt på låten!

Annons

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?
Alla är bra och fina artister på sina egna sätt. Konkurrensen är stenhård! Jag har fått väldigt goda vibbar för Kristin Amparo, hon är farlig!

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
Hypen runt omkring. Det är ju ett program som alla pratar och diskuterar om. Produktionen är så professionell och välgjord. Ser framemot allt bakom scen också.

Hur förbereder du dig?
Jag repar mycket på låten, övar ”moves” så allt ska sitta som det ska. Jag ser också till att verkligen njuta av det här äventyret!

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?
Jag försöker infinna ett lugn, så jag känner att jag är samlad. Spontansjunger och gör olika andningsövningar.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
Det är Loreens ”Euphoria”, den är egen och skiljer sig på många sätt från andra bidrag genom melodifestivalens historia. Den är avskalad och ”naken” samtidigt som den är episk och har tempo. Det finns inte många låtar som är som den.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…