Annons
Annons


Kändisar gör upp i Gladiatorerna special


Jontan

Saran Lumholdt och Anna Lindberg tävlar i Galdiatorerna special. Foto: Jontan Qvist, TV4

Sara Lumholdt möter Anna Lindberg och Mattias Sunneborn möter Peter Magnusson i Gladiator special på lördag kväll. Kändisarna gör upp i sex grenar och möts slutligen i den klassiska hinderbanan.

Gladiatorernas ordinarie säsong startar först den 21 mars. Men redan nu får vi en försmak av säsongen. De fyra som utmanar gladiatorerna i specialprogrammet är artisten Sara Lumholdt, simhopparlegendaren Anna Lindberg, skådespelaren Peter Magnusson och forna längdhoppningsstjärnan Mattias Sunneborn.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Det är en härlig mix vi har i årets Gladiatorerna special. Utmanarna kommer få det tufft eftersom gladiatorerna brukar vara lite extra taggade under Gladiatorerna special, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för Gladiatorerna på TV4-Gruppen.

Gladiatorerna special blir en försmak av årets säsong där vi kommer möta hela sex nya gladiatorer.

– Det känns spännande att vi har så många nya gladiatorer i år. De är fantastiska atleter och kommer att sätta våra utmanare på tuffa prov, fortsätter Pelle.

Programledare är Gry Forssell som precis som förra året får hon hjälp av backstage-reportern Anders Timell. Grenarna döms av huvuddomaren Ulf Rådbjer och assisterande domaren Christina Manoli. Expertkommentatorer är Niklas Wikegård och Jesper Hussfelt.

De nya Gladiatorerna för i år är:

  • Bjørk
  • Storm
  • Arrow
  • Delta
  • Ymer
  • El Gringo

Gladiatorerna special: Lördag 31 januari , kl 20:00 i TV4.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…