Annons
Annons


Kändisar lär sig ståupp-tekniken

En tom scen, en spot, en mikrofon. Och en fullsatt publik. Det enda du hör är dina egna hjärtslag. Och du har bara en chans att få publiken med dig.


Tony Irving och Hannah Graaf ska lära sig den svåra stand up-konsten.

Vi vet att man kan lära kändisar dansa. Eller – vi vet att man kan lära somliga kändisar dansa. Men kan man lära människor att vara roliga?

Annons

Hitta humorn
I Kanal 5:s nya serie Mitt liv är ett skämt möter vi kända svenskar som har bestämt sig för att prova om de kan vara roliga inför publik. Tillsammans med en coach ska de granska sina liv, hitta humorn i vardagen och testa sig fram till en ståupp-stil. Hela resan avslutas med en grand final där det får bära eller brista. De ska ställa sig på scen inför publik och leverera en egen stand up-akt. Kosta vad det kosta vill.

Skratt och tårar
Coacherna Mårten Andersson och Kristofer Appelqvist tar sig an varsin kändis per program och tränar dem stenhårt inför den svindlande uppgiften. När de efter blod, skratt och tårar slutligen ska äntra scenen ställs deras framträdanden dessutom mot varandra och de får ta emot publikens dom. Det kan bli totalt haveri, scenfrossa eller alldeles, alldeles underbart.

Frank Andersson och Tony Irving
Kändisar som medverkar i programmet är Frank Andersson, Hannah Graaf, Tony Irving, Bingo Rimér, Edward Blom, Johannes Brost, Glenn Hysén, Marcus Birro, Sofia Wistam, Katrin Zytomierska, Rickard Olsson, Anders Öfvergård, Thomas Bodström, Annika Jankell, Christer Sandelin och Pernilla Wahlgren.  Liveinspelningarna sker på en scen i Stockholm i augusti.

RAW Comedy
Programmet är baserat på formatet Celebrity Standup och har tidigare rönt framgångar i bland annat Danmark som Vild med comedy. Mårten Andersson är vi vana att se som föreståndare för humorklubben RAW samt i tv-programmet RAW Comedy Club i Kanal 5 och Kristoffer Appelqvist har bland annat tidigare synts i humorprogram som Parlamentet, Extra extra, Lilla landet lagom och Humorlabbet. Båda är erkänt duktiga och ofta anlitade ståupp-komiker.

Mitt liv är ett skämt: Premiär i höst i Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…