Annons
Annons


Kändisar på avgiftning

På måndag börjar den femte säsongen av Celebrity Rehab där vi följer åtta kändisar i elva avsnitt som bestämt sig för att avsluta sitt drogmissbruk med hjälp av Dr Drew och hans team.


 

Amy Fisher, Jessica Kipper, Michael Lohan och Dr Drew.

I denna omgång ser bland andra Guns N´Rosestrummisen Steven Adler som missbrukar marijuana och skådespelaren Jeremy Jackson som spelade Hobie Buchannon i Baywatch och som nu missbrukar anabola steroider.

Annons

Tuff avgiftning
De kommer under tre veckor, under ledning av Dr. Drew Pinsky, genomgå en tuff avgiftning samtidigt som de i gruppterapi försöker förstå varför just de hamnat i drogträsket.

Gilla Allas.se på Facebook

Merparten av de medverkande är påverkade när de anländer till anstalten och vi får se den oglamorösa baksidan av drogmissbruk med plötsliga raseriutbrott, frossa, kräkningar och svår abstinens.

Trummis och strippa
De medverkande är trummisen Steven Adler, Amy Fischer som i tonåren sköt sin älskares fru men som nu avtjänat sitt straff och arbetar som strippa och vuxenfilmsaktris, baseballspelaren Dwight Gooden, skådespelaren Jeremy Jackson, Robinsondeltagaren Jessica Kiper, skådespelerskan Bai Ling, kändispappan Michael Lohan och skådespelerskan Sean Young.

Celebrity Rehab with Dr Drew: Säsongspremiär mån 18 juni, kl 21.55. Kanal 5

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…