Annons
Annons


Känner du igen de knasiga typerna på stranden?


Ursula-Wilby

Doppius Tåis, Bikinis Vulgaris, Bantius Hysteris – i veckans Allas möter vi de bisarra, roliga, fega eller stundtals övermodiga solbadarna som dyker upp på stranden varje sommar.

Annons

Se om du känner igen någon medbadare i tecknaren Ursula Wilbys och reportern Gunilla Hedenbys beskrivningar av sommarens alla människoarter!

Här visar vi en av sommartyperna: Doppius Tåis, de modiga badarnas skräck 🙂 Fler typer i pappersAllas nummer 30, i butik på torsdag!

Gilla Allas.se på Facebook

Doppius Tåis
En variant på Badius Krukis, (se papperstidningen) om möjligt ännu mer tröttsam. För den här personen står gärna i det oändliga på badtrappan med ena stortån i vattnet och tvekar. Vågar jag, vågar jag inte…? Den utdragna processen fördröjer alla andras dopp eftersom Doppius Tåis blockerar trappan. Ett gott råd: Håll dig till sandstränderna!


(62)
(0)


Annons

 • Nettis

  Hahaha jag är Badius Krukis tror jag 😀 😀

 • Kassia o Silvana o matte Ann

  * fnissar* …är det mig ni skriver om? Ann

 • Nettis: Haha, jag med, men jag kör metoden att hoppa i direkt, hellre det än att stå där och tveka och bara bli mer och mer frusen 🙂

 • Ann: Hihi, det är en samling av alla de typer jag har stött på under årens lopp, så det är inte alls omöjligt att du och en massa andra vi känner är med. Är själv med, för den delen 😀

 • Nettis

  Denna varma sommar har jag gått i direkt, och så härligt det har varit 🙂

 • Nettis: Härligt! Jag går också alltid i direkt trots att jag är en klar Badius Krukis – det gör pinan kortare 🙂


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…