Annons
Annons


Känslan av att pussa en val!


Ala 10

Vilka cc-crèmer ger bäst resultat? Hur är det att pussa en val? Hur ser vårens inredningstrender ut och hur har det gått för jordbävningens offer i Japan? Ja, all det där får du svar på om du läser veckans Allas!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 10 ( i butik 27 februari):

Birgitta lever sin dröm bland hajar och valar
Naturfilmaren Birgitta Mück seglar runt på jordens oceaner och kommer helt nära havets mest fascinerande varelser. Att simma med hundratals hajar är närapå vardagsmat. Lite ovanligare då att få pussa en kaskelotval på 50 ton!

Vårens inredningsnyheter – 75 köptips
Härliga tider stundar! Vårens tre starkaste inredningstrender bjuder på något för alla smaker. Här finns både det drömska, kontrastrika och det naturliga. Allas egen inredningsexpert hjälper dig att hitta din stil!

Josefin lät sig inte knäckas av sexövergreppet
Josefin var tio år när hon utnyttjades av en pedofil. Minnena kommer aldrig att försvinna. Men frigörande dans och lugnande yoga har helat henne. Och nu, 30 år senare, hjälper Josefin andra utsatta barn.

Stort test! Hudkrämerna som ger snabba resultat
När de är bra ger de snabbt och enkelt en jämn, fin hudton. På sikt ska de dessutom göra huden gott. I vårt test har vi fokuserat på cc-crèmernas omedelbara effekt. Kolla in resultatet i veckans Allas.

Katastrofen i Japan: Vartannat barn miste en förälder
– Vi vågar inte låta barnen leka utomhus, säger trebarnsmamman Tomomi Yambe nära den evakuerade zonen intill Fukushimas havererade kärnkraftverk. Hon och flera andra berättar hur de lyckats överleva en av de värsta katastroferna i modern tid – jordbävning, tsunami och kärnkraftshaveri på samma gång!

Festgott för helgen
Bjud på något extra gott och lättlagat till lördagskvällen. Lyxig fiskgryta, maffiga fetaostbiffar och kycklingsallad står på menyn. Mums!

Dessutom:

  • Steg för steg: Jättegod kolapaj!
  • Elisabeth blev hemlös efter att sambon försökt döda henne
  • En blir många – föröka dina krukväxter!
  • Förlossningen gjorde Anita handikappad
  • De bästa 5:2-böckerna!
  • Sköna koppla av-kryss
  • En läsare berättar: Jag hade flera män på samma gång
  • Ljuvlig fiskgryta med vin & räkor

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(15)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…