Annons
Annons


Karin Hübinett i rutan igen – läs om hennes revansch i Allas


Karin Hübinette tillbaks i rutan. Foto: Mårten Levin

På tisdag, 6 september, är det premiär för Hübinette, Karin Hübinettes egen pratshow. Men redan idag kan du läsa om hennes väg till revansch efter att hon tvingats kliva av som programledare för Agenda.

Annons

Hübinette är ett rappt, personligt och aktuellt program med spännande gäster i studion. En av gästerna i första programmet är Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt.

– Det kommer att bli ett dagsaktuellt intervjuprogram dit jag bjuder mina önskegäster. Ett program på fullt allvar med ett skönt garv, säger Karin Hübinette.

Gilla Allas.se på Facebook

Åtta program
Under åtta program möter Karin makthavare, politiker, artister, sportstjärnor med flera.

– Jag hoppas få möta spännande personer och ställa de frågor som alla vill ha svar på, säger Karin Hübinette.

Avrådd av pappa
I veckans Allas (nr 36) kan du läsa mer om Karin Hübinette. Hon berättar bland annat om uppväxtiden i Sollentuna och om hur hon blev avrådd av sin pappa att studera till arkeolog. Istället blev det ett år på en hundkennel i italienska Toscana och ett halvårs luffning i Sydamerika.

– På den tiden hörde man knappt av sig hem när man var ute och reste. Det var alldeles för dyrt, berättar Karin för Allas reporter Monica Antonsson som gjort en lång intervju med programledarstjärnskottet.

Premiär – Hübinette: Tisdag 6 september, kl 21.30. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…