Annons
Annons


Nicholson och Keaton i romantisk komedi!


Galen i kärlek är en stilla komedi om vad som händer kvinnotjusaren Harry när han blir förälskad i en jämngammal kvinna.

Harry Sanborn lever var mans dröm. Han är 60 år rik och går ut med kvinnor i 20-30-årsåldern. Alltså han har hela världen i sin hand – tror han i alla fall.

”Galen i kärlek” är en komedi av regissören Nancy Meyers. I rollerna har hon puttat in bl a Jack Nicholson och Diane Keaton.

Annons

När huvudpersonen Harry har tänkt ha en romantisk helg med sin senaste erövring Marin, i hennes mors strandvilla i Hamptons, får han plötsligt smärtor i bröstet. Han måste då stanna kvar i huset under Marins mors, Erica Barry, ofrivilliga vård

Oväntad kärlek
Resultatet blir att Harry förälskar sig i Erica, trots att en kvinna i hennes ålder inte passar in i hans livsstil. Och Harry, som alltid haft världen i sin hand, måste för första gången ta itu med sitt liv.

Harry Sanborn spelas av Jack Nicholson som  har en del gemensamma drag med sin roll. Nicholson själv har fem barn födda 1963, 1970, 1981, 1990 och 1992 med fyra olika kvinnor. Men Jack Nicholson hade även ett förhållande som varade i sjutton år med skådespelaren Anjelica Huston.

I rollerna ser vi även bl a: Amanda Peet och Keanu Reeves.

Galen i kärlek: Söndag 23 juni, kl 21.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…