Annons
Annons


Kärleksmeny och nyheter uppåt väggarna!


Ala8

I väntan på våren är det lätt att man börjar klättra på väggarna. Varför då inte slå på flugor i en smäll? Tapetsera! Vår inredningsexpert Birgitta tipsar om säsongens finaste, fräckaste och chicaste tapeter! Och du, medan limmet torkar, passa på och njut av en härligt läcker kärleksmiddag på alla hjärtans dag!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 8 ( i butik 13 februari):

CajsaStina Åkerström: Det var nog bäst att jag aldrig fick bli mamma
Pappa, vissångaren Fred Åkerström, dog när hon bara var 17 år och även mamma Ingrid höll på att mista livet. CajsaStina drabbades av ätstörningar och tvingades ta mediciner för att orka leva. Det skulle ta lång tid innan hon blev hel igen.

Inredningsextra: Superfina nya tapeter!
Storslagna blommor, fräcka tegelväggar och industrichica ytor. Mönster helt uppåt väggarna! Trendigt, kul och effektfullt. Satsa en helg och hemmet blir som nytt. Se tipsen i Allas!

Mot alla odds – Drömbröllop på Paradisön!
Att påstå att Johanna hyste några ömma känslor för Johan – eller han för henne – vore en mild överdrift. Men så hände något de inte räknat med. De blev ensamma med varandra…

Frestande kärleksmeny för Alla hjärtans dag
Mat är kärlek! Skäm bort dem du tycker om på alla hjärtans dag med vår läckra trerättersmiddag. Enkelt fix med fem ingredienser per rätt!

En läsare berättar: Inte en chans att jag skulle få en frisk baby
För de flesta kvinnor är graviditeten en tid fylld av lycka och förväntan. Inte för Sara. I hela sitt liv hade hon känt sig sjuklig, utstött och plågats av ångest och rädslor. Och nu skulle detta drabba hennes baby!

Blå kärlek – Vi älskar denim!
Denim – en tidlös favorit! Inte bara i jeans utan på väskor, skor och nagellack. Klä dig i vårens skönaste plagg, från topp till tå i indigoblå.

Dessutom:

  • Lättlagat: Läckert med lax
  • Medicinera med motion på recept!
  • Hetast just nu: Filmstjärneröda läppar
  • Nätverket som räddar tonårsflickorna från att bli sexslavar
  • Baka franska små läckerbitar
  • Resor: Den försvunna trädgårdstomtens äventyr
  • Massor av kul och lätt kryss
  • Sticka snyggaste koftan
  • Favoriter i kruka: Gröna skulpturer!

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…