Annons
Annons


Kärt återseende med succéserien Saltön!

En av de mest populära dramaserierna i SVT:s historia får en fjärde säsong. Premiären beräknas till 2016 och under tiden kan du se säsong två med start den 2 januari.


Skådespelarensemblen: Anki Larsson, Hanna Bogren, Tomas von Brömssen, Ulla Skoog, Johan Wahlström och Per Myrberg. Foto: Bo Håkansson/SVT

Skådespelarensemblen: Anki Larsson, Hanna Bogren, Tomas von Brömssen, Ulla Skoog, Johan Wahlström och Per Myrberg. Foto: Bo Håkansson/SVT

Den svenska dramaserien om det lilla västkustsamhället Saltön har gjort succé. Just nu spelas en fjärde säsong in där vi återigen får möta Bengt, Johanna, den dystra tobakshandlaren Blomgren och alla de andra.

Annons

I den fjärde säsongen har Claes Malmbergs karaktär Bengt förändrats under sin resa till Indien och kommer tillbaka till ön som en ny människa. Vi kommer även få stifta bekantskap med några nya ansikten.

– Det finns några nya spännande namn, men mer kan jag inte avslöja i nuläget tyvärr, säger Lena Koppel som har skrivit manus och som också regisserar den nya säsongen.

Viveca Lärns romaner

Lena Koppel berättar om ett nytt kärlekspar som vi får följa där den ena personen är från Norge och den andra är uppväxt i Sverige, men där föräldrarna kommer från ett annat land. Här uppstår det en rad kulturkrockar.

Säsong fyra är liksom de tidigare säsongerna baserad på Viveca Lärns böcker om livet i skärgården och fortsätter på temat kärlek, romantik, drama och intriger.

Serien spelas även den här gången in på Skaftö i Bohuslän och ska resultera i fyra nya entimmesavsnitt.

Saltön, säsong 2: lördag 2 januari kl 18.30 i SVT 1 och SVT Play

Läs också: Här är tv-karamellerna i jul och nyår!

Källa: SVT/Rebecca Hillman

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…