Annons
Annons


Kattens favoritlekar – Vinn inspirerande bok!


 Katt-leker

Idag finns det ett brett sortiment av kattleksaker ute på marknaden vilket är väldigt roligt. Trots stort utbud kan det vara svårt att hitta vad en katt verkligen uppskattar och tycker är kul att leka med. Oftast behöver man inte gå och köpa dyra leksaker för att katten ska ha kul. Det mesta som en katt gillar brukar man faktiskt ha hemma!

Annons

Boken ”Kattens 50 favoritlekar” skriven av Jackie Strachan ger dig ny inspiration till kattlekar. Dessutom ger boken tips på hur man själv kan göra sina egna kattleksaker med hjälp av saker man har hemma. Katter är väldigt nyfikna djur och kommer att älska att prova på de nya lekarna tillsammans med sin husse eller matte!

Gilla Allas.se på Facebook

Här kommer ett enkelt tips från boken:

Tunnelseende
kattlek

I den här leken får katten verkligen utlopp för sitt patologiska behov av att klämma in en nyfiken framtass i de mest otillgängliga skrymslen och vrår – det kan ju ha smitit in en liten läcker mus!
Limma ihop fler papprullar till en robust form, liknande en pyramid eller en vedtrave, som står stadigt på ett plant underlag. Skrynkla löst ihop lite hushållspapper och spreja med kattmynta. Fyll några rullar med pappret. Katten kommer att försöka krafsa ut det med tassen och det blir en rolig lek! Du kan även stoppa in små godisbitar eller en liten mus om katten gillar det bättre.

Vinn boken!

bokomslag-katt

Nu har du chansen att vinna boken med fler inspirerande kattlekar! Vi har fyra exemplar att tävla om, värde cirka 90 kr. För att tävla svarar du på frågan nedan. Tävlingen är öppen till och med söndagen den 4 november. Vinnarna meddelas via mail.

Mjau & lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.

 


(13)
(0)


Annons

  • DEN vill jag och Ligan ha !!! Tazz&Kram

  • Anntir

    Den skulle jag verkligen behöva då jag är stödmatte till en massa olika katter och jar 4 egna pälsklingar.

  • Lena Malmberg

    Den boken vill jag att du ska läsa, sa burmakattflickan Stella till matte Lena


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…