Annons
Annons


Ken Rings okända sidor i Så mycket bättre


Lördagens huvudperson i Så mycket bättre, Ken Ring, och Anges Kickar boll medan Bo Sundström ordnar med grillen. Foto: TV4

Lördagens huvudperson, Ken Ring, kickar boll med och Agnes medan Bo Sundström ordnar med grillen. Foto: TV4

Han slog igenom med låten Mamma, som handlar om hans mor som gick bort när han var liten. Ken Rings historia, både personliga och musikaliska bakgrund, skiljer sig från de övriga i gänget som ska tolka hans musik. I tredje delen av Så mycket bättre är det han som står i centrum.

Annons

Sju artister, sju vitt skilda musikaliska bakgrunder. Proggklassiker, psykedelisk rock och hiphoptexter om livet i Västerort, allt kan och ska tolkas av artisterna i årets Så mycket bättre.

Gilla Allas.se på Facebook

Denna säsong medverkar popsångerskorna Agnes Carlsson och Titiyo Jah, proggaren Ulf Dageby, artistveteranen Lill Lindfors, rockprofilen Ebbot Lundberg, rapparen Ken Ring och popjazzkatten Bo Kasper Sundström.

Unika tolkningar
Under en vecka på Gotland umgås de och tolkar varandras låtar och vi får lära känna människorna bakom låtar som Release me, Du är den ende, I samma bil, Livet är en fest, Instant Repeater ’99, Mamma och Come along. I varje program är en av artisterna huvudperson och de andra artisterna framför sina unika tolkningar av huvudpersonens låtar.

Hamnade på gatan
Dagens huvudperson är rapparen Ken Ring som debuterade 1999. Under dagen berättar han om sitt liv, ett liv med en uppväxt utan föräldrar, om hur han hamnade på gatan och tog sig upp igen och hur musiken räddade hans liv.

Så mycket bättre: Lördag 9 november, kl 20.00. TV4


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…