Annons
Annons


”Kicken” lever livet i full fart


Musikern Christian”Kicken” Lundqvist är aktuell som en av fyra chattande spelvärdar på postkodlotteriet.se. Passa på att snacka med honom om allt från snabba bilar till nya VM-låten eller kanske om hans insats som konståkare i glansiga trikåer!

Men du kan chatta med Christian om det mesta här i livet – för om det är något som The Poodles-trummisen gillar så är det när det händer oväntade grejer.

– Ja, jag stimuleras verkligen av att sätta på mig olika kostymer och gillar att utmanas av det oväntade. Det är därför jag trivs så bra i chattshowen, man vet aldrig vem man får snacka med eller vad ämnet blir! Och så gillar jag verkligen att hela företagets överskott går till välgörenhet, det känns så schysst.

Som alla säkert förstått är det inte något lugnt 9-5 liv som Kicken lever, tvärtom går hans liv i ungefär samma fart som han rattar sin älskade Porsche och han har alltid tusen järn i elden. Ibland händer det att Christian undrar hur han hamnade i olika situationer – till exempel den gången han skulle lära sig åka konståkning i tv iförd glansiga trikåer!

– Ja, när jag hade tackat ja till att vara med i Stjärnor på is undrade jag verkligen vad tusan jag gett mig in på. Men jag åkte ut som nummer sju så jag tycker nog jag kom undan med äran i behåll…

– Och nu är jag bingovärd, det hade jag heller aldrig trott för några år sedan men nu trivs jag ju jättebra med det. Nu är det rockfarfars tur!

Christian ”Kicken” Lundqvist och de andra spelvärdarna dyker upp i bingospelet ChattShow varje måndag till torsdag kl 19 – och varje fredag kommer en hemlig gäst på besök. Det är många som har upptäckt hur roligt det är att spela Bingo på nätet, och det är lätt att komma igång. Om du inte redan har provat: Välkommen till postkodlotteriet.se.

I ANNONSSAMARBETE MED

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…