Annons
Annons


Kikki Danielsson först ut i nya säsongen av Arga Snickaren

Anders Öfvergård åker hem till hela Sveriges dansbandsdrottning, Kikki Danielsson, som bor med två katter i ett parhus i Bollnäs. Hon behöver hjälp med att få ordning och struktur i hemmet.


Kikki Danielsson. Foto: Kanal 5

Kikki Danielsson. Foto: Kanal 5

Nu är ”Arga Snickaren VIP” tillbaka med en ny säsong där Anders Öfvergård står redo att hjälpa några av Sveriges mest färgstarka kändisar.

I vårens avsnitt får vi följa med hem till Kikki Danielssons parhus i Bollnäs, Jessica Anderssons hem i Trollhättan, Anders Bagges jättevilla på Ekerö, Kalle Moraeus hus i Dalarna, Peter Stormares barndomshem i Dalarna, Björn Ranelids Skånelänga, Bert Karlssons villa i Grebbestad, Anna Books hem i Stockholm samt Björn Ferrys och Heidi Anderssons gemensamma hem i Storuman.

Annons

Samtliga har på olika sätt kört fast i sina hemmabyggarprojekt och Anders står redo att utan omsvep och krusiduller syna deras brister och ifrågasätta varför de hamnat i den sits de befinner sig i.

Fyra tuffa dagar

I premiäravsnittet reser Anders Öfvergård hem till hela Sveriges dansbandsdrottningen, Kikki Danielsson, som bor med sina två katter i ett parhus i Bollnäs. Kikki har problem med att hitta struktur och ordning bland sina saker och hon släpar ständigt kläder och väskor upp och ner för sin trappa eftersom förvaring i huset är obefintlig.

Mitt i röran har det skapats ett ”kaos-rum” där Kikki föravarar saker hon inte orkar ta hand om och Anders upptäcker att Kikki gärna köper nytt när hon inte hittar vad hon letar efter. Anders hjälper Kikki att hitta struktur bland alla saker och det blir fyra tuffa dagar fyllda av hårt arbete, skratt och långa samtal.

Arga Snickaren VIP: Säsongsstart onsdag 27 januari kl. 20.00 i Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…